Kërko

Abbraccio Maxi

Stock: In stock

Abbraccio është një jastëk me formë tradicionale. Pjesa e brendshme në Memoform ofron rehati maksimale për qafën dhe shpatullat. Mbulesa natyrale Viskoze me veshjen e saj elegante blu i shton jastëk një prekje të klasit, duke e bërë atë edhe më të rafinuar.

Abbraccio Maxi

Abbraccio Maxi i linjës Abbraccio është një jastëk me formë tradicionale, por është gjithashtu shumë më i gjatë. Pjesa e brendshme e Memoform ofron rehati maksimale për qafën dhe shpatullat. Mbulesa Viskoze me fundin e saj elegant blu i shton një prekje klasit jastëkut, duke e bërë atë edhe më të rafinuar.

A————————

Mbulesa

Mbulesa në fije mëndafshi  e bën jastëkun të butë në prekje. Trajtimi Sanitized TH 15-14 i siguron jastëkut veti antibakteriale dhe antimikrobike. 

B————————

Perdja higjenike

Mbron shtresën e brendshme duke rritur nivelin e higjienës së jastëkut.

C————————

Shtresa e brendshme

Pjesa e brendshme Memoform është krijuar për të reaguar ndaj peshës së qafës, kokës dhe shpatullave, duke ofruar një ndjesi të këndshme lehtësie gjatë pushimit.

D————————

Ajrosja

Dizajni i ajrosur i jastëkut siguron shpërndarje optimale të lagështirës dhe nxehtësisë, falë vrimave të krijuara në mesin e jastëkut.

Gjeni dyqanin më të afërt
zbulo më shumë

Transport në të gjithë Shqipërinë
zbulo më shumë

Shërbim ndaj klientit
zbulo më shumë

Kërko

Back to Top
Product has been added to your cart
1
Scan the code
Përshëndetje, si mund tju ndihmojmë ?