Kërko

Classico Wave

Stock: In stock

108 

Classico Wave e linjës Classico është një jastëk me formë ergonomike me një valë të dyfishtë asimetrike e krijuar për të ofruar mbështetje shtesë në qafën tuaj. Lartësia e saj e dyfishtë ofron dy mundësi rehatie. Brendësia në Memoform siguron qarkullimin e ajrit me çdo lëvizje tuaj dhe mbështet qafën dhe shpatullat për relaksim në ëndërr.

BLi tani

Classico Wave

Classico Wave i linjës Classico është një jastëk me formë ergonomike me valë të dyfishtë asimetrike të krijuar për të ofruar mbështetje shtesë për qafën tuaj. Lartësia e tij e dyfishtë ofron  mundësi komforti. Pjesa e brendshme në Memoform  siguron qarkullimin e ajrit me çdo lëvizje tuaj dhe mbështet qafën dhe shpatullat për relaksim si ëndërr.

A————————

Mbulesa


Mbulesa natyrale, e cila është tepër e butë dhe e mëndafshtë në prekje, ka një aftësi të shkëlqyer për të shpërndarë lagështinë e tepërt. Përveç kësaj, është lehtësisht e lëvizshme dhe e lehtë për t’u larë.

B————————

Këllëf higjenik

Mbron shtresën e brendshme duke rritur nivelin e higjienës së jastëkut.

C————————

Shtresa e brendshme

Pjesa e brendshme Memoform është krijuar për të reaguar ndaj peshës së qafës, kokës dhe shpatullave, duke ofruar një ndjesi të këndshme lehtësie gjatë pushimit.

D————————

Ajrosja

Vrimat e krijuara në mesin e jastëkut mundësojnë një shpërndarje të shkëlqyer të lagështisë dhe nxehtësisë,

KOLEKSIONI
MAGNICOOL

ÇERTEFIKIMET
Prodhuar në Itali Oeko Tex Class 1, EC

GARANCIA
3 vite

MBULESA
Magnicool 

MATERIALI I BRENDSHËM
Memoform

EKSTRA
Certifikata e pajisjes mjekësore.

Gjeni dyqanin më të afërt
zbulo më shumë

Transport në të gjithë Shqipërinë
zbulo më shumë

Shërbim ndaj klientit
zbulo më shumë

Kërko

Back to Top
Product has been added to your cart
1
Scan the code
Përshëndetje, si mund tju ndihmojmë ?
LUAJ DHE FITO Kujdes! Një adresë e-maili ka të drejtë të përdoret vetëm një herë!
Rrotulloni rrotën e dhuratave