Kërko

Classico Standard

Stock: In stock

91 102 

BLi tani

Classico Standard

Classico Standard i linjës Classico është një jastëk me formë tradicionale. Pjesa e brendshme në Memoform siguron qarkullimin e ajrit me çdo lëvizje tuaj dhe mbështet qafën dhe shpatullat për një relaksim si në ëndërr.

A————————

Mbulesa


Mbulesa viskoze, e cila është tepër e butë dhe e mëndafshtë në prekje, ka një aftësi të shkëlqyer për të shpërndarë djersën. Përveç kësaj, është lehtësisht e lëvizshme për t’u  larë.

B————————

Këllëf higjenik

Mbron shtresën e brendshme duke rritur nivelin e higjienës së jastëkut.

C————————

Shtresa e brendshme

Pjesa e brendshme në Memoform është krijuar për të reaguar ndaj peshës së qafës, kokës dhe shpatullave, duke ofruar një ndjenjë të këndshme lehtësie ndërsa pushoni.

D————————

Ajrosja

Dizajni i ajrosur i jastëkut siguron shpërndarje optimale të lagështirës dhe nxehtësisë, falë vrimave të vendosura në mes.

Gjeni dyqanin më të afërt
zbulo më shumë

Transport në të gjithë Shqipërinë
zbulo më shumë

Shërbim ndaj klientit
zbulo më shumë

Classico Standart

1, 2

Kërko

Back to Top
Product has been added to your cart
1
Scan the code
Përshëndetje, si mund tju ndihmojmë ?
LUAJ DHE FITO Kujdes! Një adresë e-maili ka të drejtë të përdoret vetëm një herë!
Rrotulloni rrotën e dhuratave