Kërko

Maestro Dual 14

Stock: In stock

1750 4610 

Maestro Dual 14 kombinon përsosmërinë e materialeve tradicionale me inovacionin e teknologjive të reja për të krijuar një elegancë dhe rehati të përjetshme. Fijet natyrale të kombinuara me shtresat e brendshme ofrojnë një rehati të butë dhe komode në 35 cm lartësi. Teknologjia Dual Core ofron rehati të përsosur pa kompromis.

BLi tani

Maestro Dual 14

Përsosmëria e materialeve tradicionale e kombinuar me inovacionin e teknologjive të reja për të prodhuar rehati të përjetshme.

Një dyshek me 4 kombinime të ndryshme komforti. Kombinimi i pllakave në Mauve Foam, Memoform, Aquabreeze dhe Elioform ofron nivele të ndryshme rehatie që mund të kombinohen lehtësisht duke hequr mbulesën e dyshekut në mënyrë që të zgjidhni zgjidhjen perfekte. Dizajni Airyform, që merr frymë dhe siguron mbështetje të diferencuar, lejon që ajri të rrjedhë brenda dyshekut duke mundësuar shpërndarjen optimale të nxehtësisë dhe lagështisë. Mbushja është bërë nga fibra natyrale. Mbulesa e dyshekut është prej sateni të çmuar komfort dhe të butë.

A————————

Mbulesa

Pëlhurë e çmuar prej sateni që është e butë në prekje dhe që i është nënshtruar një trajtimi të veçantë antibakterial.

Mbulesa e dyshekut është e lëvizshme dhe e lehtë për t’u larë.

Përbërësit aktivë:1,2-benzizotiazol-3(2H)-one + 2-oktil-2H-izotiazol-3-on

B————————

Mbushja

Materiale të çmuara natyrore:

Ana dimërore me lesh kashmiri, memoform dhe fibra hipoallergjike për t’ju mbajtur ngrohtë dhe rehat gjatë dimrit.

Ana verore me liri, mëndafsh, memoform dhe fibra hipoallergjike për freski maksimale gjatë muajve të nxehtë të verës.

Fibra hipoalergjike që ofron një ndjesi rehatie të shtuar gjatë gjumit.

Memoform, është një material anatomik që përshtatet në mënyrë të përkryer me formën e trupit tuaj.

C————————

Niveli i rehatisë

Sistemi Dual Core jep perceptimin e një niveli të ndryshëm rehatie thjesht duke rrotulluar pjesën e brendshme të dyshekut.

Susta e kutisë përmban dërrasa të brendshme për të siguruar mbështetje shtesë edhe kur jeni ulur në skajet e dyshekut.

Pllakë në Mauve 3 cm me veti qetësuese.

Memoform (trashësia: 3 cm) reagon ndaj peshës së trupit për t’u përshtatur në mënyrë perfekte me çdo lloj ndërtimi të trupit, duke ofruar një ndjesi të rehatshme dhe mbështetje anatomike për të gjithë trupin.

Pllaka në Aquabreeze (3 cm), e cila është fleksibël, ofron mbështetje të butë dhe komode.

Strukturë me 5 zona të diferencuara për të ofruar mbështetje ideale për çdo pjesë të trupit.

D————————

Shtresa bazë

Pllaka në Elioform (17 cm) siguron mbështetje optimale dhe të qëndrueshme për pjesën e pasme.

KOLEKSIONI
MAGNICOOL

ÇERTEFIKIMET
Prodhuar në Itali Oeko Tex Class 1, EC

GARANCIA
10 vite

MBULESA
Magnicool

MATERIALI I BRENDSHËM
Memoform

EKSTRA
Certifikata e pajisjes mjekësore.

Gjeni dyqanin më të afërt
zbulo më shumë

Transport në të gjithë Shqipërinë
zbulo më shumë

Shërbim ndaj klientit
zbulo më shumë

Përmasat

100cm x 190cm, 100 cm x 200 cm, 110 cm x 190 cm, 110 cm x 200 cm, 120 cm x 190 cm, 120 cm x 200 cm, 140 cm x 190 cm, 160 cm x 190 cm, 160 cm x 200 cm, 180 cm x 190 cm, 180 cm x 200 cm, 200 cm x 200 cm, 80 cm x 190 cm, 90 cm x 190 cm, 90 cm x 200 cm

Kërko

Back to Top
Product has been added to your cart
1
Scan the code
Përshëndetje, si mund tju ndihmojmë ?