Kërko

Superiore Deluxe Dual

Stock: In stock

Superiore Deluxe Dual

Superiore Deluxe Dual, nga linja Superiore, me një dizajn tradicional, ofron katër zgjidhje pushimi në një produkt të vetëm. Veshja Outlast® në njërën anë dhe pëlhura GRS, garantojnë një pushim të freskët  në çdo kohë.

A————————

Mbulesa

Pëlhura termorregulluese Outlast®, kur temperatura e trupit rritet, thith nxehtësinë e tepërt dhe kur temperatura bie, lëshon nxehtësinë e akumuluar. GRS (Global Recycle Standard) dhe pëlhura viskoze në pjesën e poshtme është një garanci për përdorimin e materialeve të ricikluara në mbështetje të mjedisit.

B————————

Këllëf higjenik

Mbron shtresën e brendshme duke rritur nivelin e higjienës së jastëkut.

C————————

Shtresa e brendshme

Pjesa e brendshme në njërën anë në Memoform është krijuar për të reaguar ndaj peshës së qafës, kokës dhe shpatullave, duke ofruar një ndjesi të këndshme lehtësie gjatë pushimit. Ana tjetër në Shkumë Malva me veti qetësuese, për mirëqenien e sistemit nervor.

D————————

Ajrosja

Prodhimi transpirues në të gjithë shtresën me vrima të mëdha jep  shpërndarje të shkëlqyer të lagështisë dhe nxehtësisë.

Gjeni dyqanin më të afërt
zbulo më shumë

Transport në të gjithë Shqipërinë
zbulo më shumë

Shërbim ndaj klientit
zbulo më shumë

Kërko

Back to Top
Product has been added to your cart
1
Scan the code
Përshëndetje, si mund tju ndihmojmë ?
LUAJ DHE FITO Kujdes! Një adresë e-maili ka të drejtë të përdoret vetëm një herë!
Rrotulloni rrotën e dhuratave