Kërko

Virtuoso 12

Stock: In stock

4055 10673 

Virtuozo 12 i koleksionit Virtuoso thjesht ka të gjitha tiparet më të mira që mund të ketë një dyshek. Dysheku është bërë nga materiale të imëta, pëlhura elegante dhe fibra natyrore unike. Shtresat e brendshme me dendësi të lartë sigurojnë një komoditet ekskluziv dhe një mbështetje mesatare. Dyshek me lartësi 30 cm.

BLi tani

A————————

Mbulesa


Mbulesa në saten kombinon vetitë e viskozës, e cila është tepër e butë dhe e mëndafshtë në prekje, me cilësitë e satenit, një material me shkëlqim dhe elegancë.

B————————

Mbushja

Mbushja ndahet në dy anë, dimër dhe verë. E para përmban fibra natyrale si lesh Kashmiri, leshi Merino, leshi Deveje dhe qime Kali, për të krijuar mikroklimën ideale në ditët e ftohta të dimrit dhe duke siguruar komoditet.Ana verore, , përmban fibra natyrore si Mëndafshi, qime Kali, Liri dhe Pambuk, për të krijuar një komoditet të thatë dhe ajrosës, të destinuara për muajt e ngrohtë.

C————————

Niveli i rehatisë

Shtresa në Memoform HD (4 cm) e paraqitur në të dy anët përbëhet nga një shkumë inovative, me dendësi të lartë viskoze-elastike që është tepër kompakte, duke iu përshtatur formës së trupit dhe duke siguruar komoditet. Shtresa me Teknologjinë Airyform me ajrosje dhe mbështetje të diferencuar siguron një frymëmarrje të përsosur dhe një shpërndarje të shtuar të lagështisë së trupit edhe brenda dyshekut.

D————————

Shtresa bazë

Shtresa qëndrore me ajrosje dhe mbështetje të diferencuar është bërë nga Elioform Breeze (19 cm), një shkumë shumë e freskët që është rezistente ndaj deformimit me kalimin e kohës. Ai siguron një mbështetje të fortë dhe të dobishme për trupin falë ekstrakteve të shtuara të eukaliptit që përmbahen në dyshek, të cilat sigurojnë një ndjesi të këndshme të freskisë.

KOLEKSIONI
MAGNICOOL

ÇERTEFIKIMET
Prodhuar në Itali Oeko Tex Class 1, EC

GARANCIA
10 vite

MBULESA
Magnicool

MATERIALI I BRENDSHËM
Memoform

EKSTRA
Certifikata e pajisjes mjekësore.

Gjeni dyqanin më të afërt
zbulo më shumë

Transport në të gjithë Shqipërinë
zbulo më shumë

Shërbim ndaj klientit
zbulo më shumë

Përmasat

100cm x 190cm, 100 cm x 200 cm, 110 cm x 190 cm, 110 cm x 200 cm, 120 cm x 190 cm, 120 cm x 200 cm, 140 cm x 190 cm, 160 cm x 190 cm, 160 cm x 200 cm, 180 cm x 190 cm, 180 cm x 200 cm, 200 cm x 200 cm, 80 cm x 190 cm, 90 cm x 190 cm, 90 cm x 200 cm

Kërko

Back to Top
Product has been added to your cart
1
Scan the code
Përshëndetje, si mund tju ndihmojmë ?
LUAJ DHE FITO Kujdes! Një adresë e-maili ka të drejtë të përdoret vetëm një herë!
Rrotulloni rrotën e dhuratave