Qëndrueshmëria është respekt për planetin. Nuk ka kohë për të fjetur në të

Nga energjia që fuqizon fabrikën tonë prodhuese e cila furnizohet kryesisht nga burime të rinovueshme deri te mjetet e transportit që na lejojnë të reduktojmë në mënyrë drastike emetimet tona të CO², deri te ripërdorimi i 95% të materialeve të mbeturinave dhe duke përfshirë zgjedhjen tonë për të siguruar që shumica e materialet e paketimit janë nga materiale të ricikluara. Këto janë vetëm disa nga angazhimet e prekshme që Magniflex zbaton çdo ditë për të demonstruar kujdesin tonë për Planetin.

Respekt për mjedisin dhe shëndetin

Magniflex e merr shumë seriozisht shëndetin tuaj Angazhimi ynë njihet nga dy çertifikime: OEKO-TEX ® CLASS I, e cila garanton mungesën e substancave toksike dhe të dëmshme për njerëzit dhe mjedisin në të gjithë përbërësit e produktit përfundimtar, dhe GOTS, e cila certifikon se pëlhurat e endura janë bërë nga materiale 100% organike për linjën Toscana.

NE KEMI NJË ËNDËR. OSE MË SAKTË, 17.

Magniflex është nënshkruar për projektin ambicioz të Kombeve të Bashkuara për Objektivat e Zhvillimit të Qëndrueshëm, i cili synon të arrijë 17 synime deri në vitin 2023. 17 objektiva që janë thelbësore për të siguruar që të gjithë banorët e Tokës të kenë një të ardhme më të mirë dhe më të qëndrueshme. Është një projekt që përfshin sektorë të ndryshëm socialë dhe ekonomikë, që synon përmirësimin e kushteve të jetesës për të gjithë. Garantimi i aksesit në burime dhe ruajtja e mjedisit dhe klimës, në mënyrë që brezat e ardhshëm të zgjohen çdo ditë në një botë më të banueshme.

Kërko

Back to Top
Product has been added to your cart
1
Scan the code
Përshëndetje, si mund tju ndihmojmë ?
LUAJ DHE FITO Kujdes! Një adresë e-maili ka të drejtë të përdoret vetëm një herë!
Rrotulloni rrotën e dhuratave