Aksesorë

.

SIMPLE

PËR ÇDO POZICION FJETJE

Falë kontaktit të drejtpërdrejtë me materialet e brendshme
jep një ndjenjë të jashtëzakonshme rehatie gjatë pushimit.

CLASSICO

.

PËR ÇDO POZICION FJETJE

Kombinimi perfekt i performancës dhe esencialitetit.

Komfort dhe mbështetje tradicionale, përzgjedhje e komponentëve me cilësi të lartë.Disa modele të disponueshme.

.

PËR ÇDO POZICION FJETJE

FEATHER

Freski e pakrahasueshme që favorizon qarkullimin e ajrit dhe ruan një mikroklimë konstante midis trupit dhe dyshekut.

PËR ÇDO POZICION FJETJE

.

MAGNICOOL

Kërko

Back to Top
Product has been added to your cart
1
Scan the code
Përshëndetje, si mund tju ndihmojmë ?