Piumino d’oca

Categories: ,

Piumino d’oca i linjës Piuma është një jastëk tradicional i mbushur me pendë të butë pate dhe pupël që natyrshëm mban ajrin, duke parandaluar ndryshimet e papritura të temperaturës. Ai siguron një mbështetje ultra-të butë për qafën, shpatullat dhe kokën gjatë gjithë natës.

120.00

Description

Në zemër të jastëkut

  1. Mbulesa

    Mbulesa e pambukut me origjinë bimore me vetitë e saj higroskopike, antistatike dhe ajrosese është e butë në prekje dhe e rehatshme dhe favorizon djersitjen e mirë të lëkurës, për t’ju dhënë një pushim vërtet freskues.

  2. Brendësia

    Brendësia përbëhet nga 80% pendë pate dhe 20% pupël. Puplat, në sajë të strukturës së tyre, e cila është më e hollë dhe e butë se pata, ofron lehtësi dhe vëllim maksimal për të siguruar një komoditet ultra të butë. Të dy materialet e kombinuara ndihmojnë për të mbajtur një sasi të madhe të ajrit në brendësi dhe për të mbajtur një temperaturë konstante të trupit kur krahasohet me mjedisin e jashtëm, duke siguruar djersitje ideale të lëkurës.

Piuma Layer

Additional information