KULTURË PËR TË FJETUR

Për të jetuar mirë, duhet të flesh mirë

 

Gjumi cilësor është thelbësor për të rimbushur trupin dhe mendjen. Ndërsa jemi duke fjetur, truri ynë ruan informacione dhe kujtime, thellë në subkoshiencë. Sistemi nervor rigjenerohet vetvetiu, dhe lëkura dhe muskujt bëhen më të fortë.
Bazohet në vetëdijen e këtyre fakteve që Magniflex vendos një qëllim kryesor për veten e tij dhe vë tërë përvojën e fituar gjatë viteve në shërbimin e gjumit cilësor duke prodhuar produkte të jashtëzakonshme që përmirësojnë cilësinë e përgjithshme të jetës.
Të flesh nuk është vetëm kënaqësi por edhe më e rëndësishmja, një parakusht për të jetuar një jetë të shëndetshme, plot energji për të përballuar një ditë të re me të gjitha sfidat e saj.

NJE ZGJEDHJE E VETËDIJSHME

Kërkime. Risi. Të vetmit që nuk flenë kurrë.

Produktet Magniflex janë rezultat i një kërkimi dhe inovacioni të vazhdueshëm në teknologji, dizajn dhe zgjedhjen e lëndëve të para me cilësi më të lartë. Të gjitha materialet kanë ndikim të ulët në ndotjen e mjedisit, në sajë të politikave të korporatave eko-miqësore që Magniflex ka zbatuar.

DISA RREGULLA BAZË PËR TË FJETUR MIRË

Cilësia Magniflex është e certifikuar në të gjithë botën.

Kontrolli i cilësisë që kryen Magniflex si pjesë e proceseve të tij të prodhimit fillon me zgjedhjen e lëndëve të para dhe zgjedhjen e furnitorëve Made in Italy. Kontrolli i cilësisë vazhdon gjatë gjithë ciklit të prodhimit, me cilësinë e produktit që kontrollohet deri në nëntë herë të ndryshme. Bashkëpunimi i ngushtë me një mori institucionesh ndërkombëtare të certifikimit, të tilla si: ACA – Shoqata Amerikane e Kiropraktikës, AJA dhe UKAS, Universiteti i Firences, ose Instituti për Certifikimin Etik dhe Mjedisor, është një garanci e rëndësisë që kompania i kushton ndjekjes së cilësisë më të mirë. Ndër certifikimet më të rëndësishme, të marra nga Magniflex, ne jemi veçanërisht krenarë për ata në fushën e teknologjisë së gjelbër, të cilat përfshijnë OEKO-TEX® dhe GOTS (Global Organic Textile Standard).

Një kulturë e gjumit për të arritur mirëqenien personale

Nënvlerësimi i nevojës për gjumë të mjaftueshëm mund të rezultojë një gabim i madh. Heqja e gjumit ka një efekt negativ në çdo aspekt të jetës. Zgjedhja e Magniflex është mënyra më e mirë për të siguruar një cilësi të mirë të pushimit. Në të njëjtën kohë, ka disa gjëra që duhet t’i vëmë në praktikë për të filluar të flemë mirë. Zbulojini ato me ne.

1. Një dozë e shëndetshme e ushtrimeve fizike gjatë ditës ju ndihmon të flini mirë natën.
2. Shikimi i TV ose përdorimi i tabletave dhe telefonave inteligjentë para gjumit nuk rekomandohen.
3. Bëni zakon të shkoni në shtrat në të njëjtën kohë çdo ditë.
4. Nëse është e mundur, shmangni dremitjen gjatë ditës.
 5. Konsumoni vakte të rregullta, sepse kjo nxit një gjumë të rregullt.
6. Mos ha shumë sheqer, sepse ndikon në metabolizëm dhe pengon gjumin.

7. Mos harroni se mungesa e gjumit na stimulon oreksin, dhe kjo tenton të na bëjë të shtojmë peshë.
8. Veçanërisht në dimër, mos e ngrohni shumë dhomën e gjumit.
9. Konsideroni që temperatura ideale për të fjetur mirë është 18 ° C.
10. Sa më pak të flini, aq më lehtë do të sëmureni, për shkak të një sistemi imunitar të dobësuar.
11. Mungesa e gjumit mund të shkaktojë plakje të parakohshme të trupit.
12. Dije se mungesa e gjumit mund të arrijë deri në pikën e dëmtimit të trurit.

0 %
të prodhuar në Itali​
0
çertifikime ndërkombëtare
0
shtete
0
vjet histori

Kërko

Back to Top
Product has been added to your cart