Na kontaktoni:
+355 67 702 2222

E-mail:

info@magniflex.al

Keni pyetje ?

  Ku ndodhemi ?

  Magniflex Showroom

  Rr Kavajes, para Ures
  Teknologjike, prane BKT Tirane
  Tel. +355 68 209 2839

  Showroom pranë ish- Ekspozites

  Blvd.
  “Gjergj Fishta”
  , kulla 1
  “Tirana, Albania”
  Tel. +355 68 903 0772

  Showroom pranë Casa Italia

  Rr. “Prane mbi kalimit Kamez”
  Tirana, Albania
  Tel. + 355 68 903 0762

  Showroom Fier

  Rr. Jakov Xoxa, Rotondo prane TV Kombi
  Fier, Albania
  Tel. +355 67 512 6275

  Kërko

  Back to Top
  Product has been added to your cart
  1
  Scan the code
  Përshëndetje, si mund tju ndihmojmë ?
  LUAJ DHE FITO Kujdes! Një adresë e-maili ka të drejtë të përdoret vetëm një herë!
  Rrotulloni rrotën e dhuratave