4 Columns

Po shfaqen 1–12 nga 16 përfundime gjithsej

Sort by

Aloe Soft

275 725 
Dyshek Ortopedik i linjës Leggenda. Modeli Aloe Soft

Cotton Caresse Dual 10

1096 2885 
Cotton Caresse Dual 10 i koleksionit Toscana u dedikohet

Cotton Grande Dual 12

1485 3906 
Cotton Grande Dual 12 i koleksionit Toscana u

Dolce Vita 10

940 2370 
Dolce Vita Dual 10 e linjës Dolce Vita

Fiaba 5+

220 295 
Fiaba 5 Plus është projektuar për fazën më

Maestro Dual 14

1750 4610 
Maestro Dual 14 kombinon përsosmërinë e materialeve tradicionale

Magni 9

543 1432 
Magni 9 i linjës Classico vjen nga kombinimi

MagniCool 12

845 2220 
MagniCool 12 Gel, nga linja MagniCool, ofron freski

MagniStretch 9

1043 2744 
Dysheku teknologjik dhe inovativ që siguron një përfitim

Memorabile 10

546 1436 
Memorabile 10 e koleksionit Memorabile, me efektin masazhues

Kërko

Back to Top
Product has been added to your cart
1
Scan the code
Përshëndetje, si mund tju ndihmojmë ?
LUAJ DHE FITO Kujdes! Një adresë e-maili ka të drejtë të përdoret vetëm një herë!
Rrotulloni rrotën e dhuratave