Kërko

MagniProtect Wave

Stock: In stock

MagniProtect Wave

Një jastëk me formë ergonomike, me dy valë dhe asimetrik, i dizajnuar për të mbështetur qafën dhe për të shtrirë tendinat e shpatullave. Veshja ekskluzive MagniProtect siguron mbrojtje efektive kundër viruseve dhe baktereve.

A————————

Mbulesa

Pëlhura MagniProtect është material që pengon rritjen dhe qëndrueshmërinë e baktereve dhe viruseve në pëlhura.

B————————

Perdja higjenike

Mbron shtresën e brendshme duke rritur nivelin e higjienës së jastëkut.

C————————

Shtresa e brendshme

Pjesa e brendshme në Memoform dhe forma me valë të dyfishta janë krijuar për të reaguar ndaj peshës së qafës, kokës dhe shpatullave, duke ofruar një ndjenjë të këndshme lehtësie ndërsa pushoni.

D————————

Ajrosja

Dizajni  i jastëkut siguron frymëmarrje të përsosur dhe shpërndarje optimale të lagështirës dhe nxehtësisë, falë vrimave të vendosura  në mes.

Gjeni dyqanin më të afërt
zbulo më shumë

Transport në të gjithë Shqipërinë
zbulo më shumë

Shërbim ndaj klientit
zbulo më shumë

Kërko

Back to Top
Product has been added to your cart