Kërko

MagniCool 3D Standard

Stock: In stock

MagniCool 3D Standard

Magnicool 3D Standard është një jastëk me formë tradicionale. Falë veshjes termorregulluese dhe të frymëmarrjes Magnicool 3D, ofron mbështetje të butë që është gjithmonë e freskët.

A————————

Mbulesa

Veshja Magnicool 3D, e freskët, termorregulluese, ka një aftësi më të madhe për të shpërndarë djersën, duke favorizuar djersitjen e jastëkut. Përveç kësaj, është lehtësisht i lëvizshëm dhe për t’u larë.

B————————

Perdja higjenike

Mbron shtresën e brendshme duke rritur nivelin e higjienës së jastëkut.

C————————

Pjesa e brendshme


Pjesa e brendshme në Memoform është krijuar për të reaguar ndaj peshës së qafës, kokës dhe shpatullave, duke ofruar një ndjesi të këndshme lehtësie gjatë pushimit.

D————————

Prodhimi


Jastëku mundëson shpërndarje të shkëlqyer të lagështirës dhe nxehtësisë, falë vrimave në qendër të tij.

Gjeni dyqanin më të afërt
zbulo më shumë

Transport në të gjithë Shqipërinë
zbulo më shumë

Shërbim ndaj klientit
zbulo më shumë

Kërko

Back to Top
Product has been added to your cart
1
Scan the code
Përshëndetje, si mund tju ndihmojmë ?