Politika e biznesit


Si pjesë e projektit tonë, ne kemi përcaktuar një politikë Cookie jo vetëm për të qenë në përputhje me legjislacionin e fundit, por edhe për të siguruar transparencën dhe qartësinë për ju në lidhje me atë që ndodh kur vizitoni faqen tonë të internetit.

Një cookie është një pjesë e të dhënave që është ruajtur në një kompjuter, tabletë, ose telefoni celular, kur ju të lundruar në internet, në mënyrë të tillë që kompjuteri, tabletë, ose telefoni mund të njihet më pas. Biskotat e pozicionuara nga përdorimi nuk ju njohin drejtpërdrejt si person fizik, por vetëm pajisjen që po përdorni.

 Biskotat dallohen:

  • bazuar në personin që i instalon ato në pajisjen e përdoruesit, në varësi të faktit nëse është pronari i faqes në internet të vizituar nga përdoruesi ose i një faqe interneti tjetër që instalon cookies përmes faqes në internet që vizitohet (cookies të palëve të treta);
  • bazuar në qëllimin e çdo cookie: disa cookie janë të nevojshme nga faqja e internetit që të mund të funksionojnë si duhet dhe t’i bëjnë proceset më të lehta për përdoruesit, për shembull duke kujtuar nëse janë regjistruar ose duke lejuar një karrocë të një faqe në internet të tregtisë elektronike të funksionojë si duhet (cookies teknike);
  • cookies të tjera që lejojnë uebfaqen që i ka instaluar ata të monitorojnë historinë e shfletimit të përdoruesit, gjithashtu për qëllim të dërgimit të reklamave dhe / ose për të ofruar shërbime në përputhje me preferencat e treguara nga përdoruesi kur lundroni në internet (cookies të profilit) . Vetëm cookies të profilit kërkojnë pëlqimin paraprak të përdoruesit.

Për më tepër, këto cookies përdoren për të mbledhur informacione për mënyrën e përdorimit të faqes në internet. Ne e përdorim këtë informacion për të përpiluar raporte dhe për të na ndihmuar të përmirësojmë faqen e internetit. Cookies mbledhin informacion në një formë anonime, përfshirë numrin e vizitorëve në faqen e internetit, nga vijnë këta vizitorë dhe faqet që ata kanë vizituar. Klikoni këtu për një përmbledhje të deklaratës së privatësisë së Google.

Nëse cookies nuk janë të aktivizuara në kompjuterin tuaj, tabletin ose telefonin tuaj celular, përvoja juaj në faqen e internetit mund të jetë e kufizuar (për shembull, mund të mos jeni në gjendje të lundroni plotësisht).

Çfarë informacioni marrim?

Për një listë gjithëpërfshirëse të cookies që ne mbledhim, ju lutemi shikoni seksionin Lista e cookies që ne mbledhim .

Si i përdorim cookies?

Cookie është një skedar i vogël që kërkon leje të vendoset në hard diskun e kompjuterit tuaj. Pasi të bini dakord, skedari shtohet dhe cookies ndihmojnë në analizimin e trafikut në internet ose informacionit kur vizitoni një faqe në një sit të veçantë. Cookies lejojnë që aplikacionet në internet t’ju përgjigjen juve si individ. Aplikacioni në internet mund ta bëjë këtë bazuar në nevojat tuaja, çfarë ju pëlqen ose nuk ju pëlqen duke mbledhur dhe kujtuar informacione në lidhje me preferencat tuaja.

Ne përdorim trafikun e regjistrit të cookie-ve për të identifikuar se cilat faqe janë përdorur. Kjo na ndihmon të analizojmë të dhënat e trafikut të faqeve në internet dhe të përmirësojmë faqen tonë të internetit, në mënyrë që t’i përshtatim ato me nevojat e përdoruesit. Ne përdorim informacionin vetëm për analizë statistikore dhe pastaj e heqim atë nga sistemi.

Biskotat na ndihmojnë të ju japim një përvojë më të mirë në faqen tonë të internetit, duke na lejuar të monitorojmë se cilën faqe e shihni më të dobishme dhe cilën e shihni më pak të dobishme. Një cookie në asnjë mënyrë nuk na jep akses në kompjuterin tuaj ose ndonjë informacion në lidhje me ju përveç të dhënave që ndani me ne. Ju mund të zgjidhni të pranoni ose refuzoni cookies. Shumica e shfletuesve pranojnë automatikisht cookies, por zakonisht mund të ndryshoni cilësimet e shfletuesit tuaj për të refuzuar cookies nëse preferoni. Kjo mund të ju ndalojë të përfitoni plotësisht nga faqja e internetit.

Lidhje me faqet e tjera

Uebfaqja jonë mund të përmbajë lidhje me faqet e internetit të tjera të interesit tuaj. Sidoqoftë, pasi të keni përdorur këto lidhje për të lënë faqen tonë, duhet të keni parasysh se ne nuk kemi kontroll mbi faqen tjetër të internetit. Për më tepër, ne nuk mund të jemi përgjegjës për mbrojtjen dhe privatësinë e çdo informacioni që ju jepni ndërsa vizitoni faqen tjetër të internetit dhe faqen tjetër nuk i nënshtrohet kësaj deklarate të privatësisë. Ju duhet t’i kushtoni vëmendje dhe të shikoni në politikën e privatësisë të faqes në fjalë.

  Kontrolloni informacionin tuaj personal

Ju mund të vendosni të kufizoni mbledhjen dhe përdorimin e të dhënave tuaja personale si më poshtë:

  • sa herë që ju kërkohet të plotësoni një formular në një faqe në internet, shikoni në kutinë ku mund të klikoni për të treguar që nuk doni që informacioni juaj të përdoret nga askush për qëllime të marketingut të drejtpërdrejtë.
  • Nëse më parë na keni lejuar të përdorim informacionin tuaj personal për qëllime të marketingut të drejtpërdrejtë, mund të ndryshoni mendim në çdo kohë duke na dërguar një email në info@materassiematerassi.it

Ne nuk e shesim, shpërndajmë ose huazojmë informacionin tuaj te palët e treta nëse nuk kemi lejen tuaj ose nuk kërkohet ta bëjmë me ligj.

Lista e cookies që ne mbledhim

Tabela më poshtë rendit cookies që ne mbledhim dhe informacionin që ato përmbajnë.

EMRI I BUKESPESRSHKRIMI I BUKURS
QerreShoqata me karrocën tuaj
CATEGORY_INFOMban informacionin e kategorisë së faqes, duke na lejuar të shohim faqet më shpejt.
KURSIMonedha juaj e preferuar
KLIENTINjë version i koduar i numrit të identitetit të klientit me dyqanin.
CUSTOMER_AUtdTregon nëse jeni i regjistruar aktualisht.
CUSTOMER_INFONjë version i koduar i grupit të përdoruesve, të cilit ju i përkisni.
CUSTOMER_SEGMENT_IDSCakton ID-në e segmentit të klientit
EXTERNAL_NO_CACHENjë flamur që tregon nëse është i aktivizuar ose jo memorje ruajtëse.
FRANDENDSesioni juaj i identitetit në server.
SHIKIMI I MYSUESITLejon vizitorët të modifikojnë porositë e tyre.
LAST_CATEGORYKategoria e fundit që keni vizituar.
PRODUKTI I FUNDITProdukti më i fundit që keni shfletuar.
JO_CACHETregon nëse lejohet përdorimi i cache.
PERSISTENT_SHOPPING_CARTNjë lidhje me informacionin në lidhje me karrocën tuaj dhe historinë tuaj të shikimit nësekërkohet në faqen e internetit.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIETregon nëse një klient ka lejuar përdorimin e cookies.
VIEWED_PRODUCT_IDSProduktet që keni parë kohët e fundit.
LISTA E DISHSHIRAVENjë listë e koduar e produkteve që keni shtuar në Listën tuaj të Dëshirave.
WISHLIST_CNTNumri i produkteve në Listën tuaj të Dëshirave.

Llojet e tjera të cookies (statistikore) ose instrumenteve të palëve të treta.

Disa nga shërbimet e renditura më poshtë mund të mos kërkojnë pëlqimin e Përdoruesit ose mund të menaxhohen drejtpërdrejt nga Kontrolluesi – siç përshkruhet – pa ndihmën e palëve të treta. Për informacion të detajuar në lidhje me këtë, ju lutemi konsultohuni me politikat e privatësisë të shërbimeve të renditura.

SI BUTONI DHE WIDGET SHOQRORE (FACEBOOK PIXEL) I FACEBOOK (FACEBOOK, INC.)

Butoni Like dhe miniaplikacionet sociale të Facebook janë shërbime të ndërveprimit me rrjetin social Facebook, Inc., të siguruara nga Facebook, Inc.

Të dhënat personale të mbledhura: Cookies dhe Të dhënat e përdorimit.

Vendi i përpunimit: SH.B.A. – Politika e privatësisë

REMARKETINGU I ADWORDS (GOOGLE INC.)

Rimarketingu i AdWords është një shërbim i Riparketimit dhe Shënjestrimit të Sjelljes i siguruar nga Google Inc. që lidh aktivitetin e kësaj hapësire në internet me rrjetin reklamues Adwords dhe Cookie Doubleclick.

Të dhënat personale të mbledhura: Cookies dhe të dhënat e përdorimit.

Vendi i përpunimit: SH.B.A. –  Politika e privatësisë  –  Përjashtoni

GOOGLE ANALYTICS E GOOGLE TAG MANAGER (GOOGLE INC.)

Google Analytics është një shërbim analitik në ueb i siguruar nga Google Inc. (“Google”). Google përdor të dhënat personale të mbledhura me qëllim ndjekjen dhe ekzaminimin e përdorimit të kësaj hapësire në internet, përpilimin e raporteve dhe ndarjen e tyre me shërbimet e tjera të zhvilluara nga Google.

Google mund të përdorë të Dhënat Personale për të kontekstualizuar dhe personalizuar reklamat në rrjetin e saj të reklamave.

Të dhënat personale të mbledhura: Biskota dhe të dhëna përdorimi.

Vendi i përpunimit: Shtetet e Bashkuara –  Privacy Policy  –  Opt Out

ZENDESK (. ZENDESK, INC)

Zendesk është një shërbim përbrenda marketingut ofruar nga Zendesk, Inc Ajo përdor dhënave personale të mbledhura me qëllim të gjetjes dhe shqyrtimin e përdorimit të kësaj hapësire në internet.

Zendesk mund të përdorë të Dhënat Personale për të kontekstualizuar dhe personalizuar reklamat në rrjetin e tij të reklamave.

Të dhënat personale të mbledhura: Cookies dhe të dhënat e përdorimit.

Vendi i përpunimit: SHBA –

Politika e Privatësisë:  www.zendesk.it/company/customers-partners/privacy-policy/

Politika e Cookies :  www.zendesk.it/company/policies-procedures/cookie-policy/

CLOUDFLARE (CLOUDFLARE, INC. )

Cloudflare është një Rrjet i Dorëzimit të Përmbajtjes, një siguri në internet dhe shërbim i shpërndarë DNS që shpejton dhe mbron faqen tuaj të internetit.

Cloudflare mund të përdorë të dhëna personale për të kontekstualizuar dhe personalizuar reklamat në rrjetin e saj të reklamave.

Të dhënat personale të mbledhura: Biskota dhe të dhëna përdorimi.

Vendi i përpunimit: SHBA –

Politika e Privatësisë:  www.cloudflare.com/privacypolicy/

Politika e Cookies:  www.cloudflare.com/cookie-policy/

Shembuj të përdorimit:

Cookies përdoren për të përmirësuar shërbimet që ju ofrojmë, për shembull:

  • Ato bëjnë të mundshme disa shërbime, të tilla si pagesa, të cilat përndryshe nuk do të funksiononin
  • Ato mundësojnë që një shërbim të njohë pajisjen tuaj, kështu që nuk duhet të futni të njëjtin informacion disa herë gjatë një aktiviteti
  • Ata llogaritin sa përdorues janë duke përdorur shërbimet, në mënyrë që t’i bëjë ata më të lehtë për t’u përdorur dhe për të siguruar kapacitetin e nevojshëm për lundrim të shpejtë.
  • Ata analizojnë të dhënat për të na ndihmuar të kuptojmë se si i përdorni shërbimet publike në internet, kështu që ne mund t’i përmirësojmë ato.
Nëse nuk na autorizoni të përdorim cookies, funksione të caktuara dhe faqe mund të mos funksionojnë siç janë menduar. Për shembull, nuk do të jeni në gjendje të përdorni listën e blerjeve tuaja. Nëse dëshironi të fshini ndonjë skedar cookie që mund të jetë tashmë në kompjuterin tuaj, ju lutemi lexoni udhëzimet në shfletuesin tuaj duke klikuar në “Ndihmë” në menunë përkatëse. Ju gjithashtu mund të gjeni informacione të mëtejshme mbi cookies dhe mënyrën e menaxhimit të tyre duke vizituar www.webcookies.org ose duke klikuar në “Ndihmë” në menunë e shfletuesit tuaj ose duke konsultuar ligjin ” Marrëveshjet e Thjeshta për të siguruar informacion dhe për të marrë pëlqimin në lidhje me cookies” të 8 Maj 2014 (botuar në Gazetën Zyrtare nr. 126 të 3 Qershorit 2014).

Kërko

Back to Top
Product has been added to your cart
1
Scan the code
Përshëndetje, si mund tju ndihmojmë ?
LUAJ DHE FITO Kujdes! Një adresë e-maili ka të drejtë të përdoret vetëm një herë!
Rrotulloni rrotën e dhuratave