Rifreskim i mendjes dhe trupit

Zgjedhja e Magniflex është mënyra më e mirë për të siguruar një cilësi të shkëlqyer të jetës

Rimbushje e mirëqenies

Rimbushja gjatë gjumit është sigurisht një kënaqësi, por mbi të gjitha është një domosdoshmëri themelore e organizmit tonë.

Magniflex ia kushton përvojën e tij ofrimit të pushimit të vërtetë rigjenerues duke bërë dyshekë, bazamente shtrati, jastëkë dhe aksesorë që ofrojnë rehati maksimale

Për të qenë aktiv gjatë ditës, duhet të flini mirë gjatë natës.

Një gjumë vërtet i mirë i natës është thelbësor për ringarkimin e mendjes dhe trupit. Gjatë gjumit, truri ynë fikson informacionin dhe kujtimet në kujtesën e tij afatgjatë, sistemi nervor rigjenerohet dhe lëkura dhe muskujt forcohen. Ky ndërgjegjësim është frymëzimi pas qëllimit të Magniflex: të përdorë të gjithë përvojën e tij për të siguruar një gjumë të qetë të natës, duke prodhuar produkte të shkëlqyera që u ofrojnë njerëzve komoditetin maksimal dhe mirëqenien duke përmirësuar energjinë e tyre jetike. Kjo ndodh sepse pushimi nuk është thjesht një kënaqësi, por  është thelbësor për të jetuar një jetë të shëndetshme plot pushim dhe për të shijuar atë që duam të bëjmë më shumë.

Kjo sepse pushimi nuk është thjesht një kënaqësi, por thelbësor për të jetuar një jetë të shëndetshme plot pushim dhe për të shijuar atë që duam të bëjmë më shumë.

Zbuloni këshillat, gjërat më të vogla dhe njohuritë tona për rimbushjen tuaj të përditshme të energjisë.

Hulumtimi. Inovacioni. Të vetmit që nuk flenë kurrë.

Produktet Magniflex janë rezultat i kërkimit dhe inovacionit të vazhdueshëm në fushat e teknologjisë, dizajnit dhe përzgjedhjes së lëndëve të para të shkëlqyera. Të gjitha me një ndikim të reduktuar mjedisor falë politikave eko-miqësore të kompanisë.

Cilësia Magniflex është e çertifikuar në mbarë botën.

Kontrolli i cilësisë Magniflex fillon me përzgjedhjen e materialeve dhe zgjedhjen e furnitorëve të produkteve  të prodhuara në Itali dhe vazhdon gjatë gjithë ciklit të prodhimit, i cili kontrollohet në 9 faza të veçanta. Bashkëpunimi i ngushtë me institute të ndryshme ndërkombëtare të çertifikimit – si ACA – Shoqata Amerikane e Kiropraktikës, AJA E UKAS, Universiteti i Firences dhe Instituti për Certifikimin Etik dhe Mjedisor – është një garanci e rëndësisë që kompania i kushton kërkimit të cilësisë. Ndër certifikimet më të rëndësishme të marra janë ato që fokusohen në qëndrueshmëri, si: OEKO-TEX®, dhe GOTS (Global Organic Textile Standard).

DYQANET

Gjeni dyqanin më të afërt me ju

Gjeni dyqanin më të afërt
zbulo më shumë

Transport në të gjithë Shqipërinë
zbulo më shumë

Shërbim ndaj klientit
zbulo më shumë

Kërko

Back to Top
Product has been added to your cart
1
Scan the code
Përshëndetje, si mund tju ndihmojmë ?
LUAJ DHE FITO Kujdes! Një adresë e-maili ka të drejtë të përdoret vetëm një herë!
Rrotulloni rrotën e dhuratave