DUAL CORE

Dual-Core: duke fjetur së bashku, por secili në mënyrën e vet

Secili prej nesh ka një ndërtim të veçantë që përcakton llojin e mbështetjes dhe shkallën e butësisë së dyshekut që ne e konsiderojmë më të rehatshme. Dual Core është përgjigjja e Magniflex ndaj kësaj nevoje. Thjeshtë sistemi inovativ që ne kemi shpikur për të ndarë dyshekun me partnerin tuaj, pa pasur nevojë për kompromis. Falë kësaj risie, bërthama, e cila përbëhet nga fletë materialesh me rehati të ndryshme, në versionin e dyfishtë, përmban dy pjesë të ndara që mund të rrotullohen dhe kështu ofrojnë dy lloje të ndryshme mbështetjeje: të butë ose të fortë.

Dy nivele të ndryshme komoditeti të gjitha në një dyshek:

● OPSIONI I DYFISHT I KOMFORTIT: secila anë e dyshekut ofron një lloj mbështetjeje të ndryshme. Rrëshqitni dyshekun dhe zgjidhni anën që dëshironi të ktheni për të marrë komoditetin e dëshiruar.
●  “SOFT”: për një mbështetje më delikate dhe komode.

Dy nivele të ndryshme komoditeti të gjitha në një dyshek:

●  “FIRM”: për një mbështetje më të fortë, por sidoqoftë e dizajnuar me komoditetin më të mirë për pjesën e pasme dhe shpinë.
● SHTRESA TË NDRYSHME DHE TË KTHYESHME: për të përmbushur nevojat e ndryshme të çifteve dhe për të marrë mbështetjen që ju dëshironi.
● HARMONIA E ÇIFTIT TË PËRSOSUR gjatë gjumit, edhe kur partnerët kanë preferenca të ndryshme.

MAGNISTRETCH

Shtrirja nuk ka qenë kurrë kaq relaksuese

MagniStretch është një dyshek i teknologjisë së lartë dhe inovative i zhvilluar në bashkëpunim me Departamentin e Inxhinierisë Mekanike në Universitetin e Zaragoza.

Si punon:

1. Shtresat e veçanta me seksione të anuara përshtaten me presionin e trupit.
2. Shtrihet trupi nga pjesa e poshtme e shpinës në zonën e qafës së mitrës dhe nga pjesa e poshtme e shpinës drejt këmbëve.
3. Hapësira midis rruazave rritet dhe pesha shpërndahet në mënyrë më të barabartë.

Pëfitimet:

MagniStretch ndihmon në qetësimin e tensionit dhe tkurrjes së muskujve, duke lehtësuar dhimbjet e qafës dhe shpinës, gjë që përmirëson qarkullimin e gjakut.

Zgjimi më i mirë i mundshëm për pjesën e pasme

Mirëqenia që jep MagniStretch është e mbyllur brenda saj.
● Shtresat në Elioform dhe Eliosoft janë edhe më fleksibile falë sistemit inovativ Stretch, i cili siguron mbështetje ideale për shtyllën kurrizore.
●  Mbushja është bërë nga Memoform, një material i butë dhe anatomi

● Ining Rreshtimi i jashtëm është produkt i kombinimit të viskozës së butë dhe Outlast®, një pëlhurë rregulluese e temperaturës që thith nxehtësinë e tepërt dhe e lëshon atë kur ju nevojitet.
● Përmban një brez mikro-të shpuar dhe shumë të frymëmarrjes përgjatë perimetrit.

Në korrik 2017 ACA (Shoqata Amerikane e Kiropraktikës), shoqata më e madhe e kiropraktikës në Shtetet e Bashkuara, certifikoi efektet e dobishme të dyshekut MagniStretch, i cili shtrin dhe relakson shpinën.

TEKNOLOGJI E MBUSHUR ME VAKUM

Teknologji e mbushur me vakum: një revolucion që i ka lënë të gjithë pa frymë.

Angazhimi ynë i vazhdueshëm për kërkimin dhe pasioni ynë për natyrën nënkuptohet në 1986 me shpikjen e teknologjisë së mbushur me vakum të Magniflex që revolucionarizoi botën e dyshekëve.

Garancitë e paketimit të vakumit:

● Higjiena e qëndrueshme dhe cilësia e qëndrueshme,
● vëllimi i zvogëluar me 90%,
● zvogëlimi i emisioneve ndotëse të CO2 (13 dyshekë për m3).

1. Hapni paketën,
2. Zhvesh dyshekun,
3. Lëreni dyshekun të rrijë të paktën 4 orë para se ta përdorni,
4.  Përvoja juaj e bujshme e gjumit Magniflex është gati të fillojë pas 24 orësh

PROCESI I PRODHIMIT TË SHTRESËS SË DYSHEKUT

Dizajn i frymëmarrjes me mbështetje të ndryshme

Falë vrimave të paraqitura në shtresë, ky dizajn i veçantë siguron që dysheku të sigurojë një frymëmarrje të përsosur dhe shpërndarje optimale të lagështisë dhe nxehtësisë. Qarkullimi i vazhdueshëm i ajrit brenda dyshekut dhe jastëkut siguron kështu shkëmbimin ideal të nxehtësisë midis shtresës, pëlhurave dhe trupit tuaj. Përveç kësaj, meqenëse secila pjesë e trupit ushtron një sasi të ndryshme presioni, dysheku ofron mbështetje të veçantë për kokën, shpatullat, shpinën, këmbët dhe kyçet, duke shpërndarë dhe ekuilibruar peshën në secilën pjesë të trupit për të ofruar gjithmonë mbështetjen më të mirë.

Sistemi i masazhimit

Karakteristika e masazhimit në dyshek rigjallëron mikrocirkulimin e trupit, duke punuar pa ndalur ndërsa jeni në gjumë. Rezultati është një ndjenjë e këndshme e mirëqenies dhe rehati e vazhdueshme. Ky proces i veçantë ofron gjithashtu mbështetje të ndryshme për kokën, shpatullën, shpinën, këmbët dhe këmbët, duke siguruar mbështetjen e përsosur për çdo pjesë të trupit.

Sistemi i mbështetjes me borde me kuadrate

Ky sistem i veçantë siguron mbështetje të ndryshme për pesë pjesë të trupit: kokën, shpatullat, shpinën, këmbët dhe kyçet, duke shpërndarë dhe balancuar peshën e trupit përgjatë gjatësisë së dyshekut për të ofruar mbështetjen ideale.

Sistemi i brendshëm i mbështetjes së kanalit

Sistemi i veçantë mbështetës i kanalit të këtij dyshek nxit qarkullimin e ajrit * brenda shtresave. Ajri që kalon nëpër kanale ndihmon në shpërndarjen e lagështisë së brendshme, duke siguruar një mjedis të thatë vazhdimisht për një ndjesi të rehatisë së përgjithshme. Pesë pjesët e trupit (koka, shpatullat, shpina, këmbët dhe kyçet e këmbëve) marrin mbështetje të ndryshme dhe të personalizuara.

0 %
prodhuar në Itali
0
certifikata ndërkombëtare
0
shtete
0
vjet histori

Kërko

Back to Top
Product has been added to your cart