Kërko

MagniStretch 9

Stock: In stock

1043 2744 

Dysheku teknologjik dhe inovativ që siguron një përfitim të jashtëzakonshëm për shtyllën kurrizore, falë veprimit të shtrirjes dhe zgjatjes të ushtruar gjatë gjumit tuaj, me një komoditet të një niveli mesatar të fortë.

BLi tani

MagniStretch 9

Dysheku që favorizon shtrirjen e shtyllës kurrizore.

Konstruksioni me kuadrate dhe shtrirje siguron mbështetje dhe shtrirje të diferencuar të shtyllës kurrizore, përveç ajrosjes në thelbin e shtresës. Tre shtresat Elioform dhe Eliosoft ofrojnë mbështetje optimale ndërsa mbushja është bërë nga Memoform anatomike. Mbulesa është e butë, rregullon temperaturën, duke e thithur nxehtësinë e tepërt . 

A————————

Mbulesa


Pëlhura Outlast e cila rregullon temperaturën krijon një mikroklimë të përsosur gjatë natës.

Pëlhurë viskoze me prekje të butë.

Shirit 3D për rritjen e frymëmarrjes.

Mbulesa e dyshekut është e lëvizshme dhe e lehtë për t’u larë.

B————————

Perdja higjenike

Përbëhet nga dy materiale të ndryshme:

Memoform është një material anatomik që përshtatet në mënyrë të përsosur në konturet e trupit.
Fibra “Super Soft” është e butë, ofron rehati dhe higjienë shtesë gjatë gjumit

C————————

Niveli i rehatisë

Dy shtresa, një në Eliosoft (5 cm) dhe një në Elioform (8,5 cm), të dyja me konstruksion Stretch, ‘shtrijnë’ butësisht shpinën drejt anëve të kundërta të dyshekut, duke ofruar një efekt relaksues dhe një nivel të duhur rehatie. Përveç kësaj, konstruksioni “chequeboard” siguron frymëmarrje më të madhe dhe mbështetje të diferencuar të ndarë në zona.

D————————

Shtresa bazë

Shtresa Elioform 8 cm e lartë siguron mbështetje optimale dhe të qëndrueshme të shpinës.

KOLEKSIONI
MAGNICOOL

ÇERTEFIKIMET
Prodhuar në Itali Oeko Tex Class 1, EC

GARANCIA
10 vite

MBULESA
Magnicool

MATERIALI I BRENDSHËM
Memoform

EKSTRA
Certifikata e pajisjes mjekësore.

Gjeni dyqanin më të afërt
zbulo më shumë

Transport në të gjithë Shqipërinë
zbulo më shumë

Shërbim ndaj klientit
zbulo më shumë

Përmasat

100cm x 190cm, 100 cm x 200 cm, 110 cm x 190 cm, 110 cm x 200 cm, 120 cm x 190 cm, 120 cm x 200 cm, 140 cm x 190 cm, 160 cm x 190 cm, 160 cm x 200 cm, 180 cm x 190 cm, 180 cm x 200 cm, 200 cm x 200 cm, 80 cm x 190 cm, 90 cm x 190 cm, 90 cm x 200 cm

Kërko

Back to Top
Product has been added to your cart
1
Scan the code
Përshëndetje, si mund tju ndihmojmë ?
LUAJ DHE FITO Kujdes! Një adresë e-maili ka të drejtë të përdoret vetëm një herë!
Rrotulloni rrotën e dhuratave