Jastëkë

.

SIMPLE

PËR ÇDO POZICION FJETJE

Falë kontaktit të drejtpërdrejtë me materialet e brendshme
jep një ndjenjë të jashtëzakonshme rehatie gjatë pushimit.

CLASSICO

.

PËR ÇDO POZICION FJETJE

Kombinimi perfekt i performancës dhe esencialitetit.

Komfort dhe mbështetje tradicionale, përzgjedhje e komponentëve me cilësi të lartë.Disa modele të disponueshme.

.

PËR ÇDO POZICION FJETJE

FEATHER

Freski e pakrahasueshme që favorizon qarkullimin e ajrit dhe ruan një mikroklimë konstante midis trupit dhe dyshekut.

PËR ÇDO POZICION FJETJE

.

MAGNICOOL

Gjeni dyqanin më të afërt
zbulo më shumë

Transport në të gjithë Shqipërinë
zbulo më shumë

Shërbim ndaj klientit
zbulo më shumë

Kërko

Back to Top
Product has been added to your cart
1
Scan the code
Përshëndetje, si mund tju ndihmojmë ?