Dyshekë

MESATARISHT I BUTË
I BUTË

.

DOLCE VITA

.

MESATARISHT I BUTË MESATARISHT I FORTË

.

MESATARISHT I FORTË
I FORTË

4 nivele të ndryshme rehatie në një dyshek të vetëm.
Për çiftet që duan të pushojnë pa pasur nevojë të bëjnë kompromise.

MAGNISTRETCH

.

MESATARISHT I FORTË

Dysheku i teknologjisë së lartë dhe inovativ që është jashtëzakonisht i dobishëm për shtyllën kurrizore.

.

MESATARISHT I FORTË- I FORTË

FIABA

Gjumi më i ëmbël i fëmijëve.

.

I FORTË

.

.

MAGNICOOL

I BUTË

SUPER I BUTË

Freski e pakrahasueshme që favorizon qarkullimin e ajrit dhe ruan një mikroklimë konstante midis trupit dhe dyshekut.

MAGNIFICO

.

MESATARISHT I FORTË

NIVELE TË NDRYSHME KOMFORTI

I BUTË

.

AUDACE dhe MAESTRO.
Koleksioni kryesor i Magniflex.

.

.

CLASSICO

.

MESATARISHT I FORTË

.

I FORTË

MESATARISHT I BUTË

GJUMI, PUSHIMI DHE MASAZHI. Aq karakteristika sa ka mënyra për të fjetur.

Gjeni dyqanin më të afërt
zbulo më shumë

Transport në të gjithë Shqipërinë
zbulo më shumë

Shërbim ndaj klientit
zbulo më shumë

Armonia

Diçka më shumë sesa thjesht të flesh siç duhet

Anatomike - Termorregullues - 4 nivele
të ndryshme të rehatisë - Topper

Kërko

Back to Top
Product has been added to your cart
1
Scan the code
Përshëndetje, si mund tju ndihmojmë ?
LUAJ DHE FITO Kujdes! Një adresë e-maili ka të drejtë të përdoret vetëm një herë!
Rrotulloni rrotën e dhuratave