Dyshek – Magniflex

KËRKONI DYSHEKUN TUAJ
Ne kemi dyshekun e duhur për nevojat tuaja

Koleksionet e zgjedhura për ju

Zbuloni të gjitha koleksionet e dyshekëve
të krijuar nga Magniflex

 • Armonia

  Diçka më shumë sesa thjesht të flesh siç duhet

  Anatomike - Termorregullues - 4 nivele të ndryshme të rehatisë - Topper
  Lexo rreth Armonia
 • Classico

  Klasikët e shkëlqyer kurrë nuk dalin nga moda

  Anatomike - I butë për tu prekur - Ideale për qëndrimin tuaj
  Lexo rreth Classico
 • Da Vinci

  Komoditeti nuk është dizenjuar, por është krijuar

  Anatomike - Termorregullues - 4 nivele të ndryshme të rehatisë - Materiale të ftohta dhe qetësuese
  Lexo rreth Da Vinci
 • Dolce Vita

  Pjesa tjetër e Itailan e bën jetën të ëmbël.

  Anatomike - Ideale për qëndrimin tuaj - Termorregullues - 4 nivele të ndryshme të rehatisë
  Lexo rreth Dolce Vita
 • Fiaba

  Mënyra më e ëmbël në të cilën një fëmijë mund të flejë

  Pëlhurë kundër mbytjes - Ideale për qëndrimin tuaj - I butë për tu prekur
  Lexo rreth Fiaba
 • Leggenda

  Linja me më shumë se 55 vjet dashuri për pjesën tjetër.

  Anatomike - Ideale për qëndrimin tuaj
  Lexo rreth Leggenda
 • Magnigel

  Një re në dhomën tuaj të gjumit.

  Anatomike - i freskët - Ideale për qëndrimin tuaj - 4 nivele të ndryshme të rehatisë
  Lexo rreth Magnigel
 • MagniProtect

  Ju mund të pushoni vërtet në një vend ku ndiheni të sigurt.

  Anatomical- Ideal për qëndrimin tuaj - Antiviral dhe antibakterial
  Lexo rreth MagniProtect
 • MagniStretch

  Zgjimi më i mirë për shpinën tuaj.

  Anatomike - Termorregullues - Stretches and flexes the back - Liçensuar dhe e çertifikuar nga ACA
  Lexo rreth MagniStretch
 • Memorable

  Fjetja bëhet një kënaqësi e paharrueshme.

  Anatomike - Ideale për qëndrimin tuaj - Masazhues - I butë për tu prekur
  Lexo rreth Memorable
 • Ricordo

  Tradita e një pushimi të mirë.

  Anatomike - Ideale për qëndrimin tuaj - I butë për tu prekur
  Lexo rreth Ricordo
 • Toscana

  Zgjedhja më natyrale që prek gjumin dhe mjedisin.

  Anatomike - çertifikim GOTS - 4 nivele të ndryshme të rehatisë - Materiale natyrale
  Lexo rreth Toscana
 • Virtuoso

  Linja që e bën luksin një virtyt.

  Anatomike - Fibra natyrale eksluzive - Ideale për qëndrimin tuaj
  Lexo rreth Virtuoso

Ne eksportojmë
pjesën e bërë në Itali
në 99 vende