Kërko

MagniProtect Standard

Stock: In stock

MagniProtect Standard

Një jastëk me formë tradicionale me Memoform në brendësi të krijuar për të ofruar rehati maksimale në qafë dhe shpatulla. Veshja ekskluzive MagniProtect siguron mbrojtje efektive kundër viruseve dhe baktereve.

A————————

Mbulesa


Pëlhura MagniProtect është material që pengon rritjen dhe qëndrueshmërinë e baktereve dhe viruseve në pëlhura.

B————————

Perdja higjenike

Mbron shtresën e brendshme duke rritur nivelin e higjienës së jastëkut.

C————————

Shtresa e brendshme

Pjesa e brendshme e përbërë nga Memoform është projektuar për të reaguar ndaj peshës së qafës, kokës dhe shpatullave, duke ofruar një ndjenjë të këndshme lehtësie ndërsa pushoni.

D————————

Ajrosja

Dizajni  i jastëkut siguron frymëmarrje të përsosur dhe shpërndarje optimale të lagështirës dhe nxehtësisë, falë vrimave të vendosura  në mes.

Gjeni dyqanin më të afërt
zbulo më shumë

Transport në të gjithë Shqipërinë
zbulo më shumë

Shërbim ndaj klientit
zbulo më shumë

Kërko

Back to Top
Product has been added to your cart
1
Scan the code
Përshëndetje, si mund tju ndihmojmë ?
LUAJ DHE FITO Kujdes! Një adresë e-maili ka të drejtë të përdoret vetëm një herë!
Rrotulloni rrotën e dhuratave