New Magnigel Memoform Standard

Categories: ,

New Magnigel Memoform Deluxe Standard i linjës Magnigel është një jastëk me formë tradicionale që ndërthur mbështetjen e fortë të Memoform në njërën anë me të gjithë freskinë e butë të Magnigel Foam në anën tjetër. Mbulesa Viscose është tepër e butë dhe mund të marrë frymë. Përfundimi elegant blu i shton jastëkut një klas, duke e bërë atë edhe më të rafinuar.

144.00

Description

Në zemër të jastëkut

  1. Mbulesa

    Mbulesa e viskozës, e cila është tepër e butë në prekje, ka një aftësi të shkëlqyeshme për të shpërndarë djersën, duke favorizuar kështu ajrosjen. Përveç kësaj, është lehtësisht i lëvizshëm dhe mund të lahet.

  2. Perde higjenike

    Mbron shtresën e brendshme duke rritur nivelin e higjienës së jastëkut.

  3. Brendësia

    Brendësia në Memoform është krijuar për të reaguar ndaj peshës së qafës, kokës dhe shpatullave, duke ofruar një ndjenjë të këndshme lehtësie ndërsa pushoni, ndërsa shkuma Magnigel siguron një ajrosje më të madhe duke stabilizuar temperaturën e jastëkut për një pushim që është gjithmonë i freskët dhe të thatë.

Magnigel Memoform Standard Pillow Layer

Additional information