Kërko

Classico 15

Stock: In stock

102 

Classico 15 i linjës Classico është një jastëk me formë tradicionale, por me një profil më të gjatë. Brendësia në Memoform siguron qarkullimin e ajrit me çdo lëvizje tuaj dhe mbështet qafën dhe shpatullat për një relaksim në ëndërr.

BLi tani

Classico 15

Classico 15 i  linjës Classico është një jastëk me formë tradicionale, por me një profil më të gjatë. Pjesa e brendshme në Memoform  siguron qarkullimin e ajrit me çdo lëvizje tuaj dhe mbështet qafën dhe shpatullat për një relaksim si ëndërr.

A————————

Mbulesa

Mbulesë
Mbulesa viskoze, e cila është tepër e butë dhe e mëndafshtë në prekje, ka një aftësi të shkëlqyer për të shpërndarë djersën, duke siguruar kështu thatësi dhe frymëmarrje. Përveç kësaj, është lehtësisht i lëvizshëm dhe i lehtë për t’u larë.

B————————

Perdja higjenike

Mbron shtresën e brendshme duke rritur nivelin e higjienës së jastëkut.

C————————

Shtresa e brendshme

Pjesa e brendshme Memoform është krijuar për të reaguar ndaj peshës së qafës, kokës dhe shpatullave, duke ofruar një ndjesi të këndshme lehtësie gjatë pushimit.

D————————

Ajrosja

Vrimat e krijuara në mesin e jastëkut mundësojnë një shpërndarje të shkëlqyer të lagështisë dhe nxehtësisë,

KOLEKSIONI
MAGNICOOL

ÇERTEFIKIMET
Prodhuar në Itali Oeko Tex Class 1, EC

GARANCIA
3 vite

MBULESA
Magnicool

MATERIALI I BRENDSHËM
Memoform

EKSTRA
Certifikata e pajisjes mjekësore.

Gjeni dyqanin më të afërt
zbulo më shumë

Transport në të gjithë Shqipërinë
zbulo më shumë

Shërbim ndaj klientit
zbulo më shumë

Kërko

Back to Top
Product has been added to your cart
1
Scan the code
Përshëndetje, si mund tju ndihmojmë ?
LUAJ DHE FITO Kujdes! Një adresë e-maili ka të drejtë të përdoret vetëm një herë!
Rrotulloni rrotën e dhuratave