Kategoria

Classico 15

102 
Classico 15 i linjës Classico është një jastëk
Kategoria

Classico Wave

108 
Classico Wave e linjës Classico është një jastëk

Materiale tradicionale

Shtresa në Memoform ofron mbështetje të diferencuar dhe rehati të pakrahasueshme për kokën, qafën dhe shpatullat. Mbulesa e viskozës është e butë dhe e butë dhe siguron një frymëmarrje të shkëlqyeshme.

Teknologjia më inovative

Frymëmarrja e këtyre jastëkëve siguron një nivel të lartë freski dhe lehtësie duke lejuar që ajri të rrjedhë vazhdimisht brenda tyre.

Kërko

Back to Top
Product has been added to your cart
1
Scan the code
Përshëndetje, si mund tju ndihmojmë ?
LUAJ DHE FITO Kujdes! Një adresë e-maili ka të drejtë të përdoret vetëm një herë!
Rrotulloni rrotën e dhuratave