Tendencat e vitit 2023 për arredimin e dhomës së gjumit.

Është koha për të parë se në çfarë drejtimi po shkon viti 2023 për sa i përket zgjedhjeve të mobiljeve, veçanërisht kur bëhet fjalë për dhomën e gjumit. Sa më shumë po preferohet thjeshtësi, por disa prekje mund të sjellin jetë dhe origjinalitet në dhomën e gjumit.

Tendencat e mobiljeve për këtë vit

Së pari, le të flasim për ngjyrat: me referenca të qarta për botën natyrore, nuancat e gjelbër, okër, terrakote, si dhe portokallia dhe bluja ka të ngjarë të jenë shumë në modë. Në dhomën e gjumit natyra hyn edhe në formën e aksesorëve si vazo apo mbajtëset e luleve. Zgjedhja e materialeve do të lidhet gjithashtu me natyrën nga një këndvështrim miqësor ndaj mjedisit. Kështu që lirisht mund të zgjidhni një bastun prej palme kacavjerrëse, dru, liri, pambuk, thurje dhe lëndë të parë natyrale në përgjithësi. Art Deco është rikthyer gjithashtu në modë: një letër-muri e bukur, për t’u aplikuar edhe vetëm në murin pas krevatit, do të japë atë kontakt shtesë me natyrën në përgjithësi.

Forma të gjithanshme

Bold Style do mbetet në modë. Nuk do të mungojnë shtretërit me një kornizë krevati të rrumbullakosur dhe ballinë të përshtatshme: zgjidhja më e mirë për të shijuar një pushim relaksues ndërsa zhyteni në butësi. Duke folur për butësinë, poufet, divanët e vegjël ose ndoshta karriget ka të ngjarë të jenë në stil në vitin 2023. Dhoma e gjumit është një hapësirë kyçe në shtëpi: duhet të jetë komode dhe harmonike, por edhe e këndshme dhe funksionale për të jetuar dhe banuar. Është vendi ku një ditë mbaron dhe një tjetër fillon; nuk mund të trajtohet në mënyrë të parëndësishme. Nëse ky është viti që do të dizajnoni apo rishpikni dhomën tuaj të gjumit, mos harroni këshillat tona dhe krijoni ambientin perfekt në të cilin mund të vendosni shtratin tuaj, ndoshta me një dyshek të bukur Magniflex!