Linja që e bën luksin një virtyt

Jastëkët Virtuozo, të zbukuruar me një zambak elegant, simboli i Qytetit të Firences, përmbajnë materiale të çmuara dhe fibra unike natyrore të cilat garantojnë një pushim të përsosur.

Materiale elegant për çdo natë të javës.

Mbulesa në pëlhurë prej fije mëndafshi kombinon vetitë e viskozës, e cila është tepër e butë dhe e butë në prekje, me cilësitë e satenit, një material me shkëlqim dhe elegant. Së bashku, ata kanë një aftësi të shkëlqyeshme për të shpërndarë djersën, duke e bërë jastëkun jashtëzakonisht të frymëmarrjes. Puplat e buta dhe të lehta të patës kanë kapacitet të shkëlqyeshëm termik. Shtresa me ekstrakte të mallow siguron një mbështetje të butë dhe të rehatshme.

Kërko

Back to Top
Product has been added to your cart