MagniProtect.
THUAJ LAMTUMIRË VIRUSEVE DHE
BAKTERËVE GJATË GJUMIT

SI FUNKSIONON MagniProtect

Falë kombinimit ekskluziv të teknologjisë së fshikëzave dhe argjendit, ndihmon për të mbajtur në mënyrë efektive pëlhurën e dyshekut pa viruse dhe baktere jetësore, duke ndihmuar në minimizimin e potencialit të transmetimit të patogjenëve.

Çertifikimet
Tona

ATCC 100 FOR VIRUS and ISO 18184
Përcaktimi i aktivitetit antiviral të produkteve të tekstilit.
ISO 20743
Përcaktimi i aktivitetit antibakterial të produkteve të tekstilit.

MAGNIPROTECT:
FUQIA E ARGJENDIT
KUNDËR PATOGJENËVE.

MagniProtect është një kombinim ekskluziv i teknologjive me fshikëza dhe argjendi
të dizajnuara për të penguar rritjen dhe qëndrueshmërinë e baktereve dhe viruseve në pëlhura që përndryshe rrezikojnë të shërbejnë si sipërfaqe që ndihmojnë përhapjen e patogjenëve.

Teknologjia e fshikëzave
synon viruset e mbështjellë me lipide, duke ndihmuar në shkatërrimin e shpejtë të virusit
Teknologji argjendi
synon si bakteret ashtu edhe viruset dhe i çarmatos ato në mënyrë efektive duke penguar replikimin e tyre

Më poshtë janë disa nga statistikat e shquara në lidhje me performancën e teknologjisë MagniProtect.
Maskat antivirus, pjesa e parë e “pëlhurës” që duhet të vishen për të zvogëluar ekspozimin ndaj virusit, dhjetëfishojnë nivelin e mbrojtjes
nëse trajtohen me MagniProtect.

THE PERFORMANCE OF
GROUNDBREAKING
INNOVATION

LINJA E PARË E PRODUKTEVE
ANTIVIRALE PËR GJUMË
PRODHUAR, CERTIFIKUAR DHE
KUNDËR COVID-19.

Testet e kryera nga Këshilli Kombëtar i Kërkimit (NRC) dhe nga Universiteti i Pizës kanë treguar se teknologjia inovative e aplikuar në pëlhurën që mbulon MagniProtect është veçanërisht efektive kundër virusit përgjegjës për infeksionin Covid-19. < / p>

Një partneritet i vazhdueshëm. Laboratori i Mjekësisë Rigjeneruese, Bio-materialeve dhe Terapive të Avancuara të Këshillit Kombëtar të Kërkimit – Seksioni i Massa, dhe Departamenti i Kërkimit Përkthimor dhe Teknologjive të Reja në Mjekësinë dhe Kirurgjinë e Universiteti i Pizës ka kryer provën e parë të këtij lloji mbi produktet e gjumit, një provë në të cilën teknologjia MagniProtect tregoi një performancë të jashtëzakonshme.

  • a Zonë e hollë e patrajtuar
  • b Zona e hollë e trajtuar me MagniProtect
  • c Zonë e trashë e patrajtuar
  • d Zonë e trashë e trajtuar me MagniProtect

Testet për të matur zvogëlimin e infeksionit qelizor nga virusi Sars-CoV-2 pas kontaktit me pëlhurën për një kohë prej 60 minutash.
Testet e kryera nga Universiteti i Pizës në bashkëpunim me Këshillin Kombëtar të Kërkimit (QKR).

MAGNIPROTECT:
BARRIERA KUNDËR VIRUSEVE
DHE BAKTEREVE.

Koleksioni i ri MagniProtect buron nga nevoja për të bllokuar viruset dhe bakteret me të cilat biem në kontakt çdo ditë në kohën kur jemi më të prekshëm, d.m.th. kur flemë. Dyshekët, majat dhe jastëkët prodhohen duke përdorur pëlhurën MagniProtect , një mbrojtje efektive kundër viruseve dhe baktereve.Çfarë bëjnë produktet e linjës MagniProtect?

Ata janë efektivë kundër viruseve të zakonshëm si gripi dhe koronavirus. Ata shkatërrojnë viruset dhe bakteret deri në 99% në vetëm disa minuta. Ato sigurojnë një mbrojtje efektive kundër ndotësve që përdorin pëlhura si sipërfaqja pritëse.

How?

Duke u mbështetur në vetitë e argjendit si një material i fuqishëm antiviral dhe antibakterial.

Zbulo Koleksionin

Mattress

Mattress Cover

Memory pillow