Materialet më të mira

Në mënyrë që të sigurojë nivelin më të lartë të rehatisë, mbulesa e dyshekut është bërë nga një pëlhurë anti-mbytëse e viskoze që favorizon frymëmarrjen dhe përmban një dizajn të adhurueshëm që përshkruan këmbët e vogla. Shtresat në Elioform dhe Eliosoft dhe mbushja është fibra hipoalergjike dhe e ajrosur ofron sasinë e duhur të qëndrueshmërisë për të mbështetur siç duhet kurrizin e të vegjëlve tuaj

Teknologji kushtuar fëmijëve

Falë kësaj teknologjie, dysheku do të masazhojë butësisht trupin e fëmijës tuaj gjatë gjithë natës për t’i siguruar atyre një mirëqenie dhe rehati të vazhdueshme. Metoda e prodhimit e paraqitur në këtë dyshek siguron mbështetje të diferencuar në kokë, shpatulla, shpinë, këmbë dhe kavilje, duke ekuilibruar peshën e trupit edhe për të vegjlit.

Kërko

Back to Top
Product has been added to your cart
1
Scan the code
Përshëndetje, si mund tju ndihmojmë ?
LUAJ DHE FITO Kujdes! Një adresë e-maili ka të drejtë të përdoret vetëm një herë!
Rrotulloni rrotën e dhuratave