Gjeniu toskan në shërbim të pjesës tjetër

Teknika më e mirë e lidhur për të siguruar komoditetin e përshtatshëm për çdo lloj trupi dhe nevojën për pushim.

Bërthamë e dyfishtë për të dy

Dyshekët e linjës Da Vinci sigurojnë një pushim optimal, madje edhe për dy persona që flenë së bashku. Me teknologjinë Dual Core, partnerët mund të zgjedhin komoditetin që i përshtatet më mirë nevojave të tyre.

Kërko

Back to Top
Product has been added to your cart
1
Scan the code
Përshëndetje, si mund tju ndihmojmë ?