Freskoni ëndrrat tuaja çdo natë

Lëreni veten të qetësohet nga lehtësia dhe freskia e jastëkëve Magnigel të zbukuruara me përfundimin elegant blu.

Materiale të freskëta dhe ekskluzive

Shkuma Magnigel është krijuar për të siguruar një frymëmarrje dhe freski superiore ndërsa jeni në gjumë. Mbulesa e viskozës, e cila është tepër e butë dhe e butë në prekje, favorizon frymëmarrjen.

Kërko

Back to Top
Product has been added to your cart
1
Scan the code
Përshëndetje, si mund tju ndihmojmë ?
LUAJ DHE FITO Kujdes! Një adresë e-maili ka të drejtë të përdoret vetëm një herë!
Rrotulloni rrotën e dhuratave