Materialet natyrore të tokës sonë

Pjesa e brendshme e dyshekut përmban Geomemory e cila është e pasuruar me ekstrakte të Aloe Vera dhe Soy të kombinuara me mbështetjen e Memoform. Përveç kësaj, kjo pëlhurë organike stimulon funksionet natyrore të trupit duke ekuilibruar bioritin tuaj. Mbulesa është e certifikuar nga GOTS nga Instituti për Çertifikimin Etik dhe Mjedisor, i cili vërteton që pëlhurat e përdorura për prodhimin e kësaj linje janë bërë nga materiale organike, në respekt të plotë për njeriun dhe mjedisin.

Teknologji për një pushim të mirë gjatë natës

Frymëmarrja e këtyre jastëkëve siguron një nivel të lartë freski dhe lehtësie duke lejuar që ajri të rrjedhë vazhdimisht brenda tyre.

Kërko

Back to Top
Product has been added to your cart
1
Scan the code
Përshëndetje, si mund tju ndihmojmë ?
LUAJ DHE FITO Kujdes! Një adresë e-maili ka të drejtë të përdoret vetëm një herë!
Rrotulloni rrotën e dhuratave