Rehati e pakrahasueshme

Shtresa në Memoform siguron mbështetje të diferencuar për kokën, qafën dhe shpatullat, duke siguruar një ndjesi të këndshme lehtësie dhe rehati në kokë.

Frymëmarrja e garantuar

Struktura e veçantë në formën e ajrit, e cila është shumë e frymëmarrjes falë rrjedhës së ajrit të vazhdueshëm brenda jastëkut, garanton një nivel të lartë të freskisë dhe frymëmarrjes.

Kërko

Back to Top
Product has been added to your cart
1
Scan the code
Përshëndetje, si mund tju ndihmojmë ?
LUAJ DHE FITO Kujdes! Një adresë e-maili ka të drejtë të përdoret vetëm një herë!
Rrotulloni rrotën e dhuratave