Materiale aq të ëmbla sa një përkëdhelje

Pendë patë dhe poshtë falë përbërjes së tyre mbajnë një mikro-klimë konstante, duke monitoruar temperaturën e trupit dhe duke e lënë lëkurën të lirë për të marrë frymë. Mbushja në fibra Rolloboules me vetitë e saj hipoalergjike shpërndan në mënyrë të përsosur nxehtësinë. Mbulesa në pambuk 100% siguron një ndjesi të këndshme freskie për një frymëmarrje maksimale.

Kërko

Back to Top
Product has been added to your cart
1
Scan the code
Përshëndetje, si mund tju ndihmojmë ?
LUAJ DHE FITO Kujdes! Një adresë e-maili ka të drejtë të përdoret vetëm një herë!
Rrotulloni rrotën e dhuratave