Materiale të çmuara për një pushim të pakrahasuar

Vëmendja më e madhe për detajet që i kushtohen prodhimit të dyshekëve Virtuozo shprehet veçanërisht me përdorimin e mençur të materialeve të tij.

Virtuoz duke filluar nga fibra

Dyshekët Virtuozo kanë një anë dimri, me mbushje në lesh kashmiri, flokë deveje, lesh merino dhe qime kali, së bashku me një verë të përbërë nga liri, pambuku, qime kali dhe mëndafshi. Ky kombinim i materialeve dhe fibrave gjithmonë e bëjnë dyshekun perfekt.

Teknologji për një komoditet të ëndërruar

Brenda shtresës, kombinimet e Malva, Memoform HD, Eliosoft Breeze dhe Elioform Breeze, garantojnë një komoditet përqafues, por të fortë. Përpunimi i frymëmarrjes me mbështetje të diferencuar, i përbërë nga vrima vertikale, promovon një frymëmarrje më të lartë dhe në të njëjtën kohë mbështet pikat e kompresimit më të theksuara.

Kërko

Back to Top
Product has been added to your cart
1
Scan the code
Përshëndetje, si mund tju ndihmojmë ?
LUAJ DHE FITO Kujdes! Një adresë e-maili ka të drejtë të përdoret vetëm një herë!
Rrotulloni rrotën e dhuratave