Një pushim eko-miqësor

Bilanci midis teknologjisë dhe natyrës dhe harmonia e përsosur për gjumë optimal. Koleksioni Toscana u krijua për të siguruar një komoditet të pashoq me natyrën në mendje për një komoditet eko-miqësor gjatë kohës që flini.

Elemente në harmoni të përsosur

Përdorimi i materialeve natyrore i siguron linjës Toscana veti relativisht relaksuese.

Geomemory e pasuruar me ekstrakte Aloe Vera ose Soy, ndihmon në rigjenerimin e trupit ndërsa jeni në gjumë, ndërsa vajrat thelbësorë që përmban Ecogreen janë aleatë të çmuar për të siguruar një relaksim total brenda natës. Mbulesa prej pambuku organik është e freskët dhe e këndshme në prekje dhe është e çertifikuar nga GOTS për sa i përket njeriut dhe mjedisit.

Nivele të ndryshme komoditeti për çiftet

Dyshekët e linjës Toscana sigurojnë një gjumë optimal, madje edhe për dy persona që ndajnë shtratin. Me teknologjinë Dual Core, secili partner mund të zgjedhë nivelin e komoditetit që i përshtatet më mirë nevojave të tyre individuale.

Kërko

Back to Top
Product has been added to your cart
1
Scan the code
Përshëndetje, si mund tju ndihmojmë ?
LUAJ DHE FITO Kujdes! Një adresë e-maili ka të drejtë të përdoret vetëm një herë!
Rrotulloni rrotën e dhuratave