Kërko

Uno Deluxe

Stock: In stock

A————————

Korniza mbështetëse

Baza e rregullueshme vjen me një numër karakteristikash të krijuara për t’ju ofruar rehati kur flini: një funksion anti-gërhitës, opsioni i shtrirjes së pjesës së sipërme të dyshekut për të ndaluar një person nga gërhitja, një mekanizëm ngritës për të rregulluar veçmas lartësinë të kokës dhe këmbëve, gravitet zero për të lehtësuar presionin muskulor, një dritë natën dhe një funksion masazhues për 10, 20 ose 30 minuta. Baza e rregullueshme gjithashtu ju lejon të para-konfiguroni një numër cilësimesh, të tilla si: graviteti zero, anti-gërhitës dhe funksion i sheshtë për të rivendosur trupin në një pozicion të sheshtë në shtrat. Këto funksione janë vendosur tashmë si parazgjedhje dhe mund të rregullohen për t’iu përshtatur nevojave tuaja individuale. Baza e rregullueshme për shtratin me madhësi mbret është në dispozicion në dy versione: me një kornizë të vetme mbështetëse ose me dy korniza të vetme mbështetëse.

B————————

Mbajtës dyshekësh

Mbajtësit e pajisur në pjesën e poshtme të bazës së rregullueshme e mbajnë dyshekun të rrëshqasë kur rregulloni lartësinë e këmbëve ose kokës.

C————————

Njësitë motorike

Njësitë motorike të mundësuara mund të ngrenë lehtësisht deri në 598 kg dhe të kenë ose 2 ose 4 motorë, në varësi të madhësisë së bazës së rregullueshme. Motorët ju lejojnë të rregulloni veçmas lartësinë e kokës dhe këmbëve.

.

D————————

Struktura e perimetrit

Baza e rregullueshme përbëhet nga një kornizë tuba çeliku e veshur me susta dhe e mbushur me pëlhurë. Lartësia e kornizës është 24 cm.

KOLEKSIONI
MAGNICOOL

ÇERTEFIKIMET
Prodhuar në Itali Oeko Tex Class 1, EC

GARANCIA
3 vite

MBULESA
Magnicool

MATERIALI I BRENDSHËM
Memoform

EKSTRA
Certifikata e pajisjes mjekësore.

Gjeni dyqanin më të afërt
zbulo më shumë

Transport në të gjithë Shqipërinë
zbulo më shumë

Shërbim ndaj klientit
zbulo më shumë

Kërko

Back to Top
Product has been added to your cart
1
Scan the code
Përshëndetje, si mund tju ndihmojmë ?