Kërko

Ergo Tre Electrical

Stock: In stock

Paragraph fieldBaza e rregullueshme Ergo Tre e krijuar nga Magniflex përbëhet nga një strukturë prej ahu argjendi dhe pllaka me formë ergonomike që ndihmojnë në shpërndarjen e peshës së trupit në mënyrë të barabartë në të gjithë sipërfaqen. Falë njësisë së kontrollit elektrik, ky version i bazës së rregullueshme ju lejon të rregulloni lartësinë e pjesës së sipërme dhe të poshtme të trupit veç e veç.

A————————

Korniza mbështetëse

Pllakat shpërndajnë peshën në mënyrë të barabartë në të gjithë sipërfaqen e zënë nga trupi juaj ndërsa jeni shtrirë dhe amortizuesit specialë i përgjigjen peshës së trupit bazuar në pikat kyçe të presionit.  Falë nyjeve të dyfishta dhe telekomandës së dobishme, mund të rregulloni në mënyrë të pavarur lartësinë  të kokës, shpatullave, trupit dhe këmbëve. 

B————————

Mbajtës dyshekësh

Mbajtësit në pjesën e poshtme të bazës së rregullueshme mundësojnë qëndrueshmërinë e dyshekut  kur rregulloni lartësinë e këmbëve ose të kokës.

C————————

Njësitë motorike

Motori lejon një ngritje të lehtë deri në 110-20 kg, duke lejuar që koka dhe këmbët të ngrihen në mënyrë të pavarur. Baza e shtratit sigurohet me ulje emergjente.

D————————

Struktura e perimetrit

Baza e rregullueshme përbëhet nga një strukturë druri ahu me ngjyrë argjendi. Lartësia e kornizës është 7×2.5 cm. Përveç kësaj, ka një parakolp rreth qosheve të rrumbullakosura për të zbutur skajet e forta dhe për të mbrojtur kunjat

KOLEKSIONI
MAGNICOOL

ÇERTEFIKIMET
Prodhuar në Itali Oeko Tex Class 1, EC

GARANCIA
3 vite

MBULESA
Magnicool

MATERIALI I BRENDSHËM
Memoform

EKSTRA
Certifikata e pajisjes mjekësore.

Gjeni dyqanin më të afërt
zbulo më shumë

Transport në të gjithë Shqipërinë
zbulo më shumë

Shërbim ndaj klientit
zbulo më shumë

Kërko

Back to Top
Product has been added to your cart
1
Scan the code
Përshëndetje, si mund tju ndihmojmë ?
LUAJ DHE FITO Kujdes! Një adresë e-maili ka të drejtë të përdoret vetëm një herë!
Rrotulloni rrotën e dhuratave