Materiale speciale për komoditetin tuaj

Të gjithë modelet tona kanë një mbushje 2 cm në Memoform, një material anatomik që sigurisht do të sigurojë një ndjesi të këndshme komoditeti të përshtatur për nevojat tuaja. Mbulesa është bërë nga fije mëndafshi dhe mund të hiqet lehtësisht që të lahet në makinë brenda pak kohe.

Një risi masazhuese

Sistemi i veçantë masazhues i dyshekut masazhon butësisht trupin tuaj gjatë gjithë natës për të siguruar një mirëqenie dhe rehati të vazhdueshme. Ky trajtim ofron mbështetje të diferencuar në kokë, shpatull, shpinë, këmbë dhe kavilje, duke ekuilibruar peshën e trupit brenda natës.

Kërko

Back to Top
Product has been added to your cart
1
Scan the code
Përshëndetje, si mund tju ndihmojmë ?
LUAJ DHE FITO Kujdes! Një adresë e-maili ka të drejtë të përdoret vetëm një herë!
Rrotulloni rrotën e dhuratave