Shtrije trupin dhe mendjen

Rimbush mendjen, shtrije trupin. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të shtriheni; dhe Magnistretch do të bëjë pjesën tjetër të punës për mirëqenien e trupit tuaj, duke shtrirë shpinën çdo natë.

Jo vetëm shtrirje

Patentuar dhe zhvilluar në bashkëpunim me Departamentin e inxhinierisë mekanike në Universitetin e Zaragozës, shtresat e brendshme Elioform dhe ato më të buta Eliosoft bëhen edhe më fleksibile falë sistemit inovativ Stretch.

Kjo risi garanton mbështetjen ideale të shtyllës kurrizore. Mbushja është në Memoform, ndërsa veshja kombinon viskozën e butë dhe Outlast ® për të thithur nxehtësinë e tepërt dhe për ta lëshuar atë kur ju nevojitet. Disa modele shfaqin mbulesën e re X-static®, një pëlhurë termo-rregulluese dhe antistatike, e përbërë nga 99.9% fibra argjendi e pastër.

Shtrirja nuk ka qenë kurrë kaq relaksuese

Shtresa e veçantë me pjesë të pjerrëta përdor presionin e trupit për të shtrirë shpinën nga zona e qafës së mitrës dhe mesit drejt pjesës së poshtme të shpinës dhe këmbëve. Kjo lëvizje rrit hapësirën midis rruazave, duke shpërndarë peshën në mënyrë më të barabartë. Tensioni dhe tkurrjet e muskujve do të treten gjatë gjumit. Këto përfitime u certifikuan nga ACA si dëshmi e mëtejshme e efektit të dobishëm të dyshekut MagniStretch.

Kërko

Back to Top
Product has been added to your cart
1
Scan the code
Përshëndetje, si mund tju ndihmojmë ?
LUAJ DHE FITO Kujdes! Një adresë e-maili ka të drejtë të përdoret vetëm një herë!
Rrotulloni rrotën e dhuratave