Teknologjia nuk ndalon kurrë

Veprimi masazhues i këtij dysheku siguron mbështetjen e duhur për çdo pjesë të trupit, duke mbështetur veçanërisht kyçet e këmbëve, këmbët, belin, shpinën, qafën dhe kokën. Për një masazh rinovues që zgjat gjithë natën.

Kërko

Back to Top
Product has been added to your cart
1
Scan the code
Përshëndetje, si mund tju ndihmojmë ?
LUAJ DHE FITO Kujdes! Një adresë e-maili ka të drejtë të përdoret vetëm një herë!
Rrotulloni rrotën e dhuratave