Komoditeti është në mikroklimë

Një linjë që ofron të gjitha përfitimet që keni ëndërruar gjithmonë: lehtësi, freski dhe mbështetje. Të flesh në një dyshek Magnigel është një kënaqësi delikate, e cila kënaq trupin tënd dhe të relakson mendjen.

Relaksimi është edhe më i lehtë

Shkuma Magnigel është një material inovativ, i përbërë nga një xhel shumë i frymëmarrjes dhe fleksibël që i jep dyshekut freski dhe butësi. Falë kombinimit të këtij materiali me Memoform, përshtatet lehtësisht me formën e trupit tuaj dhe me kombinimin e shtresave të brendshme në Eliosoft ose Elioform, këto dyshekë janë një oaz i vërtetë i rehatisë. Mbulesa lehtësisht e lëvizshme në Viscose mund të pastrohet në mënyrë të thatë për lehtësinë tuaj.

Dy zemra, dy rehate

Dyshekët e linjës Magnigel sigurojnë një pushim optimal, edhe kur dy persona flenë së bashku. Me teknologjinë Dual Core, partnerët mund të zgjedhin rehati që i përshtatet më mirë nevojave të tyre.

Kërko

Back to Top
Product has been added to your cart
1
Scan the code
Përshëndetje, si mund tju ndihmojmë ?
LUAJ DHE FITO Kujdes! Një adresë e-maili ka të drejtë të përdoret vetëm një herë!
Rrotulloni rrotën e dhuratave