Të fle mirë dhe me shije

Dyshekët Dolce Vita janë krijuar nga kombinimi i aftë i materialeve me cilësi të lartë dhe pëlhurave të shkëlqyera, elementë idealë për ta bërë gjumin tuaj të ëmbël dhe të këndshëm.

Një dyshek përqafues

Karakteristikë dalluese e dyshekëve Dolce Vita është kombinimi i shtresave të ndryshme në Memoform, Eliosoft dhe Elioform, të cilat ofrojnë një ndjenjë të jashtëzakonshme të rehati përqafuese. Mbulesa e frymëmarrjes dhe termo-rregulluese në Viscose and Outlast® hiqet shumë lehtë.

Komoditeti është për të gjithë, pa kompromis

Dyshekët e linjës Dolce Vita sigurojnë një pushim optimal, madje edhe për dy persona që flenë së bashku. Me teknologjinë Dual Core, partnerët mund të zgjedhin komoditetin që i përshtatet më mirë nevojave të tyre.

Kërko

Back to Top
Product has been added to your cart
1
Scan the code
Përshëndetje, si mund tju ndihmojmë ?