Magni 9

543 1432 
Magni 9 i linjës Classico vjen nga kombinimi

Kampionët zgjedhin MagniStretch

Teknologjia MagniStretch ndihmon në relaksimin e shpinës gjatë gjithë natës. Kjo është arsyeja pse ajo është zgjedhur nga atletë si Giorgio Chiellini dhe Stefano Tonut.

 

 

Gjumi nuk ka qënë kurrë kaq relaksues

Shtresa speciale me ndarje të pjerrëta përdor presionin e trupit për të shtrirë totalisht shpinën. Kjo lëvizje rrit hapësirën midis rruazave, duke e shpërndarë peshën në mënyrë të barabartë. Tensioni dhe kontraktimet e muskujve do të shpërndahen gjatë gjumit. Këto përfitime u certifikuan nga ACA si dëshmi e mëtejshme e efektit të dobishëm të dyshekut MagniStretch.

Kërko

Back to Top
Product has been added to your cart
1
Scan the code
Përshëndetje, si mund tju ndihmojmë ?
LUAJ DHE FITO Kujdes! Një adresë e-maili ka të drejtë të përdoret vetëm një herë!
Rrotulloni rrotën e dhuratave