Krijuar vetëm për ju

Ëndrrat tuaja, pushimi juaj, komoditeti juaj. Shkathtësia e kësaj linje e bën atë veçanërisht të përshtatshme për të siguruar një komoditet ideal të përshtatur vetëm për ju.

Komoditeti për të cilin të gjithë bien dakord

Falë dyshekut që përmban teknologjinë Dual Core dhe pjesëve të sipërme të lëvizshme, çdo dyshek i linjës Armonia mund të rregullohet në katër kombinime të ndryshme për të siguruar katër lloje të ndryshme mbështetjeje. Shtresat e brendshme në Eliosoft dhe Elioform ju lejojnë të zgjidhni nivelin e komoditetit që i përshtatet më mirë nevojave tuaja (Soft ose Firm), pa pasur nevojë të bëni kompromis.

Shtresat janë në dispozicion në katër materiale të ndryshme dhe mund të zgjidhen pavarësisht anës së dyshekut për t’iu përshtatur nevojave tuaja individuale. Në pjesën e jashtme, pëlhura inovative Outlast ka aftësinë për të rregulluar temperaturën, dhe kur kombinohet me Viscose siguron një frymëmarrje maksimale

Dual Core: nevoja të ndryshme komoditeti

Teknologjia Dual Core shërben një funksion shumë praktik. Falë dy bërthamave të dyshekut të disponueshëm në versionin king-size, ju mund ta ndani dyshekun me partnerin tuaj, pa pasur nevojë të rrezikoni komoditetin.

Kërko

Back to Top
Product has been added to your cart
1
Scan the code
Përshëndetje, si mund tju ndihmojmë ?
LUAJ DHE FITO Kujdes! Një adresë e-maili ka të drejtë të përdoret vetëm një herë!
Rrotulloni rrotën e dhuratave