Aksesorë

TË GJITHA MODELET

CLASSICO

Kombinimi perfekt për një performancë të shkëlqyer

FEATHER

MAGNICOOL

Freski e pakrahasueshme që favorizon qarkullimin e ajrit

Komoditet dhe përzgjedhje tradicionale

MAGNIPROTECT

Kombinimi i teknologjisë me pëlhurën antivirale

SIMPLE

Ndjesia e këndshme e butësisë

SUPERIORE

Pëlhura viskoze garanton freski në çdo kohë.

SUSHI

Mbulesa viskoze ofron komoditetin e shtëpisë kudo që jeni.

Product has been added to your cart
1
Scan the code
Përshëndetje, si mund tju ndihmojmë ?
LUAJ DHE FITO Kujdes! Një adresë e-maili ka të drejtë të përdoret vetëm një herë!
Rrotulloni rrotën e dhuratave