Fibra e argjendtë – Magniflex

Fibra e argjendtë

Mbulesa e fibrave të argjendit është një material me veti të shumta të dobishme dhe përdorimi i saj në prodhimin e një pëlhure garanton karakteristika të jashtëzakonshme antibakteriale, termike dhe të frymëmarrjes.