New Magnigel Deluxe Wave

Categories: ,

New Magnigel Deluxe Wave e linjës Magnigel është një jastëk me formë ergonomike me valë të dyfishtë asimetrike që mbështet qafën dhe relakson tendinat. Brendësia e bërë nga Magnigel inovative dhe mbulesa Viscose sigurisht që gjithmonë ofrojnë një mbështetje të re. Përfundimi elegant blu i shton jastëkut një klas, duke e bërë atë edhe më të rafinuar.

Description

Në zemër të jastëkut

  1. Mbulesa

    Mbulesa e viskozës, e cila është tepër e butë në prekje, ka një aftësi të shkëlqyeshme për të shpërndarë djersën, duke siguruar kështu ajrosjen dhe thatësinë. Përveç kësaj, është lehtësisht i lëvizshëm dhe mund të lahet.

  2. Perde higjenike

    Mbron shtresën e brendshme duke rritur nivelin e higjienës së jastëkut.

  3. Brendësia

    Brendësia në Magnigel Foam ofron një frymëmarrje të përmirësuar dhe stabilizon temperaturën e jastëkut, për një pushim që është gjithmonë i freskët dhe i thatë. Forma e valës së dyfishtë është ideale për lakimin e qafës dhe lehtëson butësisht pjesën e pasme të kokës për të ofruar mbështetjen e duhur për shpatullat dhe zonën e qafës.

New Magnigel Memoform Deluxe Standard Layer

Additional information