MagniProtect Standard in Memory Antiviral

Categories: ,

Një jastëk me formë tradicionale me Memoform në brendësi i krijuar për të siguruar rehati maksimale për qafën dhe shpatullat. Rreshtimi ekskluziv MagniProtect siguron mbrojtje efektive kundër viruseve dhe baktereve.

Description

Në zemër të jastëkut

 1. Mbulesa antivirale

  Pëlhura MagniProtect është material që pengon rritjen dhe qëndrueshmërinë e baktereve dhe viruseve në pëlhura.

 2. Pëlhurë higjenike

  Mbron shtresën e brendshme duke rritur nivelin e higjienës së jastëkut.

 3. Brendësia

  Brendësia e përbërë nga Memoform është krijuar për të reaguar ndaj peshës së qafës, kokës dhe shpatullave, duke ofruar një ndjenjë të këndshme lehtësie ndërsa pushoni.

 4. Prodhimi

  Dizajni me ajër i jastëkut siguron një ajrosje perfekte dhe shpërndarje optimale të lagështisë dhe nxehtësisë, falë vrimave në mes.

Baby Layer

Additional information