Magnigel Dual 9 Firm

SKU: N/A Categories: ,

Dysheku New Magnigel Dual 9 i koleksionit Magnigel ofron një ndjesi të pashembullt të freskisë, në sajë të shkumës inovative Magnigel Foam, e cila favorizon qarkullimin e ajrit dhe mban një mikroklimë konstante midis trupit dhe dyshekut. Përveç kësaj, falë teknologjisë Dual Core, siguron komoditetin e përsosur për çiftin që ka nevoja të ndryshme kur bëhet fjalë për llojin e mbështetjes që i nevojitet për trupin e tyre. Rehati e jashtëzakonshme dhe mbështetje mesatare në 23 cm lartësi.

726.002,269.00
Pastro

Description

Në zemër të dyshekut

 1. Mbulesa

  Mbulesa viskoze, e butë dhe e ajrosur, e bën dyshekun të butë dhe të mëndafshtë në prekje dhe është më efektiv në shpërndarjen e djersës, duke favorizuar djersitjen. Me veshje te levizshme lehte dhe qe lahet, për të siguruar gjithmonë një nivel të lartë të higjienës.

 2. Mbushja

  Mbushja përbëhet nga shkumë inovative Magnigel, një material vetitë e të cilit rrisin ajërimin dhe fleksibilitetin për një ndjenjë të freskët gjatë gjithë natës. Veshja me mbushje në Memoform, së bashku me mbushjen në fibra Super Soft, ofron rehati të shtuar, duke u përshtatur në mënyrë të përkryer me linjën trupore.

 3. Niveli i rehatisë

  Teknologjia Dual Core bën të mundur marrjen e një shkalle tjetër komoditeti, thjesht duke rrotulluar shtresat e brendshme të dyshekut. Ana e “Medium Firm” për një komoditet të freskët, komod dhe anatomik, falë shtresave të kombinuara në Magnigel Foam (1 cm) dhe Memoform (2 cm), dhe anën “Firm” për mbështetje më të fortë, falë shtresës në Elioform.

 4. Shtresa bazë

  Shtresa në Elioform (15 cm), për shkak të strukturës së saj mikro qelizore, me densitet të lartë, siguron mbështetje më të fortë ortopedike në shpinë.

Ricordo 10 Layer

Additional information